Valg av herrefrisyre

Publisert av Anne Siri S Lorentzen 22/07/2017 11:35

Kunde 1

Kunden hadde begynt å spare ut skjegget og ettersom han har en rund ansiktsform ble det bestemt en frisyre hvor håret ble klippet mye kortere. Det ble derfor klippet ganske kort på sidene og enda kortere på toppen. Dette får også fram de mer maskuline formene 

Joakim brukte en saltvannspray for å føne på sånn at teksturen i håret blir mer og bedre. Når håret var fønt tørt tok han i en lett paste fra Matrix, shape switcher, som gir en fin glans til håret. Ettersom kunden sliter litt med at håret har litt dårlig hold anbefalte Joakim at han bruker shampoen og balsamen Texture games fra Matrix som gir mer tekstur og hold i håret.

Kunde 2

Han kom til salongen med en ganske utvokst klipp, og sliter litt med at han begynner å få litt høye viker. Når han har klippet seg tidligere har han latt det være litt lugg for å dekke over disse vikene. Dette er faktisk noe som kan gjøre at de blir framhevet i stedet for å skjule, så Joakim anbefalte at vi kunne gi han en kortere klipp, men fortsatt beholde mer lengde på toppen og i front,

Etter klippen fønet Joakim håret tørt og brukte en matte definer fra Matrix. Denne er lett å jobbe med og gir god hold til håret. Siden han begynte bli litt tynnere i håret anbefalte Joakim en shampo og balsam fra Kerastase som heter Bain prevention. Denne skal forebygge og regenerere hårets kvalitet. 

 

 

 

Hår/ Styling: Joakim Sumstad

Foto: Anne Siri S. Lorentzen

Colormelting

Publisert av Anne Siri S Lorentzen 22/06/2017 13:39

Victoria Skuseth + Joakim Sumstad 

Å farge håret i spreke farger har vært i vinden som aldri før en stund nå, og når man først skal gjøre det, så kan man like så godt gjøre det som Victoria 

Victoria kom inn på salongen med ett aldri så lite farge prosjekt hun hadde gjort hjemme. Der hadde hun farget håret grønt, fargen var med tiden blitt blass og hun ønsket en forandring.

Hun er ei tøff, leken jente, som har prøvd det meste av farger og gav Joakim frie tøyler.

Etter avfarging og kur, bestemte de seg for å prøve forskjellige farger som lilla, rødt, rosa og peach. Ved å kombinere alle disse fargene i håret gjorde de noe som kalles color melting, eller farge «smelting» og dette er en av de største hårtrendene som kommer denne sommeren.

Håret er lilla i bunn og fargene forandrer seg og gir ett herlig spill utover i lengdene. 

Siden victoria nå har mye farge i håret vil en god fargeshampo og balsam være best. Da anbefales Kerastases chroma captive. sebastians potion 9 lite er også ett pleie/styling produkt for jenter som sliter med floker og vil ha pleie til håret. Den påførest i vått hår og fønes eller lufttørkes til håret er tørt. 

For styling brukte Joakim også texture builder fra matrix som gir en kjempe fin tekstur og hold til håret. Ghds største krølltang ble så brukt for lette krøller. 

 

 

Hår/ styling: Joakim Sumstad/ Cancam Moa Nord

Makeup: Monika Storvik og Karoline Furset

Foto (etter bildene): Anne Siri S. Lorentzen

 

 

The Organic Way

Publisert av Marthe Lorentzen 09/06/2017 13:30

 

The Organic Way

Om du mener at vår fantastiske planet fortjener å bli tatt vare på, og du ønsker å gjøre ansvarlige kjøp og redusere belastningen på naturen.

Om du vil fri deg selv fra kjemiske virkestoffer og heller velge produkter rik på organisk og biodynamisk ingredienser.

Om du ønsker å bli forført av sublime blandinger av næringsrike, eteriske oljer og planteproteiner. 

Om du foretrekker resirkulerbart glass fremfor engangs-emballasje.

Om du er ute etter et merke som handler fra Fare Trade nettverk og som utvikler bærekraftige prosjekter.

Om du leter etter kvalitet, åpenhet og entusiasme, velkommen til O-Ways verden av organisk og bærekraftig luksus.  

 Da er O-Way for deg!

O-Way er den første hårpleieserien som bruker ingredienser fra biodynamisk dyrking på Ortofficina - O-Ways egne biodynamiske gård. Slik får de aktive ingredienser som er rene, naturlige og fri for kjemiske behandlinger. Rene oljer, resiner, voks, kremer, mykgjøringsmidler av vegetabilsk opprinnelse, blandinger av phytoproteiner, naturlige forsterkere og 100 % biodynamiske planter.

Ortofficina er 50.000 kvadratmeter land hvor all dyrking skjer etter den biodynamiske metoden. Her dyrkes vokser, høstes og destilleres 12 forskjellige typer medisinplanter. Rosemary, sitronbalsam, salvie, timian, mynte og helikrysum. De blir behandlet uten å bruke kjemikalier og løsningsmidler og dermed det nulpunkts biodynamiske ingrediensene i O-Ways formler.

O-Way har hårprodukter for alle hårtyper og hårutfordringer. For eksempel til tørt og skadet hår, krøller, flass, sensibel hodebunn, hårtap, fint hår og selvføgelig et bredt utvalg stylingprodukter.

Vil du vite mer om O-Ways verdier og etiske produksjonsmetoder? Klikk her.

 

Vi elsker Water Colors

Publisert av Marthe Lorentzen 02/06/2017 17:44

 

Hår av Veronika Erik

Water Color er transparente farger som kommer i alle slags freshe varianter. Veronikas kunde gikk fra kald blond til rosa! Kjempe kult! 

Farger en håret må en alltid bruke fargebevarende produkter slik at fargen holder seg fin så lenge som mulig. Veronika brukte O-Way Color Protection Hair Bath og O Way Color Protection Mask. Som styling brukte hun også O-way. Ved hodebunn påførte hun O-Way Volumizing Rootlift og O-Way Sea Salt Spray i lengdene for å få mer tekstur og hold. Avsluttningsvis sprayet hun over med O-way Sculting Mist. 

Røff forandring

Publisert av Anne Siri S. Lorentzen 31/05/2017 15:18

 

Ann Betty Barmen + Joakim Sumstad

 

Ann Betty er ei kul dame i sin beste alder, og hun kom inn på salongen med en godt utvokst frisyre.
Hun har høye kinnben og fine øyne, så med den frisyren hun hadde forsvant hun litt.
 

Planen for Ann Betty var å gi en mer røff og typete frisyre som ville framheve de fine trekkene hennes, men som hun også lett kunne stelle hjemme selv.

oakim brukte først en lett rense shampo og balsam fra Kerastase, for god pleie og glans. Når han begynte fargingen la han inn en mer gyldenbrun tone i bunn og frisket opp stripene hun hadde, i tillegg ville han holde seg mer i de gylne tonene som er mer kledelig til hudfargen hennes.

Så klippet han det kortere i nakken og på sidene for å framheve frisyren mer. Han avsluttet med både sebastians texture maker, som gir en fin tekstur i håret og røffer det til litt, før han gikk over håret med Redkens finishing spray for å gi frisyren hold og gir nesten en litt tupert følelse. 

 Ann Betty kledde virkelig den nye, kortere og tøffere hårfrisyren og fargen fikk virkelig fram de fine trekkene hennes

 

 

Hår/ styling: Joakim Sumstad/ Cancam Moa Nord

Makeup: Monika Storvik og Karoline Furset

Foto (etter bildene): Anne Siri S. Lorentzen

Viser 1 til 5 av totalt 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6