Månedens frisør Juni

Publisert av Anne Siri S Lorentzen 30/06/2018 09:42

Natalie er 24 år fra Giske og har vært junior stylist hos Cancam moa nord siden januar 2017. 

Hun har alltid syntes frisøryrket virket spennende og etter videregående tok Natalie ett friår for å tenke over hva hun hadde lyst å drive med. Hun endte opp med å søke på Cancam skolen, og angrer ikke på det. «Jeg jobber nå med noe jeg trives med, takket være dyktige lærere på Cancam skolen som motiverte og inspirerte meg» sier hun

Vi har spurt henne noen spørsmål for at dere skal bli bedre kjent med henne:

Hvilke trender mener du er de største akkurat nå i forhold til hår og mote?

Natalie: Trender kommer og går, både hos menn og kvinner. Flere og flere menn er blitt mer opptatt av utseende og hår, og mange menn går ofte for en frisyre med kort på sidene og litt lengde på toppen som styles med en litt rufsete look eller som en mer ren og gjennomført look. 90talls looken er også i vinden nå for tiden, som vi ser hos flere menn som går for den litt lengre frisyren, gjerne med midskill.

Hvilke ting liker du å gjøre på fritiden?

Natalie: Utenom jobb er jeg veldig glad i friluftsliv, og går mye på tur. Elsker å gå tur i fjellet, men det beste er å gå på tur sammen med min trofaste følgesvenn, hunden min Ziva. Jeg driver også med jakt på rådyr og hjort i høstsesongen.

Hva er ett av dine favoritt produkter for tiden?

Natalie: Vulumizer spray fra Depot. Denne saltvannssprayen påføres i vått hår og fønes for å gi volum og tekstur, og for lett hold. Kan også sprayes i tørt hår for å gi ekstra hold til frisyren

Hva er din største lidenskap?

Natalie: Min største lidenskap må jeg vel si er jobben min. Det beste med å være frisør er det å få skape noe med hendene ved å være kreativ, og at det alltid er noe nytt å lære. Man møter masse interessante mennesker som alle har sin unike personlighet og stil. I tillegg har jeg verdens beste kollegaer, som gjør hverdagen enda bedre.