Månedens frisør Mai

Publisert av Anne Siri S Lorentzen 31/05/2018 10:14

Vi er kommet til Mai måned, og månedens frisør denne måneden er Marlene Gangstøe

Marlene er 25 år og oppvokst i Bergen. Hun har jobbet som frisør i 7 år. Hun jobbet som lærling i Oslo og Bergen, før hun kom til Ålesund og Cancam. Marlene har deltatt både i NM, VM og BM ( bergensmesterskap) og vært lærer i fargelære ved Cancam skolen

Marlene har akkurat tiltredd som daglig leder på Cancam moa syd, og vil framover fokusere på dette i tillegg til selve frisørbiten. Vi har spurt henne noen spørsmål, slik at dere kan få en sjanse til å bli bedre kjent med Marlene.

Hva mener du er den største trenden nå?

Marlene: Det er ofte snakk om hva som er «inn», og jeg, personlig, er glad for at vi i 2018 faktisk ikke trenger å ha samme frisyre. De fleste har sin egen stil som de følger. Jeg vil heller hjelpe kundene å framheve den stilen de allerede har eller liker, framfor å kopiere andre motebilder. Men når det er sagt, så digger jeg at 90 tallet er tilbake, med tanke på både hår og klær

Hva er det beste med å jobbe som frisør?

Marlene: Å jobbe som frisør idag er veldig spennende. Det er alltid noe nytt å lære med tanke på produkter, klippeteknikker og ikke minst farge tekninkker, som det hele tiden må jobbes med for å forberede. Jeg elsker å jobbe med mennesker, og i denne jobben får jeg både ha kunder i stolen, og flotte kollegaer rundt meg hele tiden. Det beste med jobben min må være den gode følelsen når jeg ser at kunden min er fornøyd med arbeidet mitt. Jeg håper dette er ett yrke  jeg kan bli gammel i

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?

Marlene: Når jeg ikke er på jobb, får jeg tur om været tillater det, ellers er jeg hjemme og koser med kattten min.

Hvillke produkter er dine favorittprodukter?

Marlene: Produktet jeg anbefaler til alle som har lyst, tynt hår og vil ha volum og fylde ( som mitt eget) er Oribes Imperial blowout styling creme. Det virker på tre forskjellige måter. Når du har den i hendene er det en myk krem konsistens. Fordeler du den i håret gjøres den om til olje og når man føner håret føles det ut som pudder. Den gir godt hold og fylde uten å bli seig og trå.

Følg med neste måned for neste person ut. :)