Hopp til innhold
Bjørk Haircare, hårpleie med mening! - Cancam

Bjørk Haircare, hårpleie med mening!

Bjørk Haircare er et anerkjent hårpleiemerke kjent for sin dedikasjon til å tilby naturlige og effektive produkter som fremmer sunnere hår. Produsert i Sverige av hårpleie elskere med lidenskap for å skape produkter som kombinerer skandinavisk natur med avansert hårpleieteknologi.

Deres produktsortiment omfatter et bredt utvalg av sjampoer, balsamer, hårkurer og stylingprodukter laget med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet, fri for skadelige kjemikalier.

Vi skal ta en titt på bestselgere og våre favoritter blandt sortimentet til dette fantastiske hårpleie merket. Ønsker du å lære mer om hva som gjør Bjørk Haircare unikt?


FUKT Hydrate Shampoo

Bjørk Fukt Hydrate Shampoo er en luksuriøs og fuktighetsgivende sjampo designet for å pleie tørt og livløst hår. Den unike sammensetningen av naturlige ingredienser, som inkluderer økologisk aloe vera og nordisk bærkompleks, bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen i håret mens den beroliger og styrker hodebunnen.

Sjampoen etterlater håret mykt, glansfullt og mer håndterbart, samtidig som den beskytter mot ytterligere uttørking. Med en mild og skånsom formel er Bjørg Fukt Hydrate Shampoo velegnet for daglig bruk og er et ideelt valg for å gjenopplive og revitalisere håret ditt.

Kjøp den her


LAGA Repair Treatment

Bjørk Laga Repair Treatment er en intensiv behandling spesielt utviklet for å reparere og styrke skadet hår. Denne dyptvirkende behandlingen inneholder en kraftfull blanding av næringsrike ingredienser, inkludert nordiske planter og proteiner, som bidrar til å gjenopprette hårets struktur og vitalitet. Formelen trenger dypt inn i håret for å reparere skader forårsaket av varme, kjemikalier og miljømessige påkjenninger.

Ved å tilføre fuktighet og næring, etterlater Bjørk Laga Repair Treatment håret mykt, smidig og mer motstandsdyktig mot fremtidige skader, og gir en følelse av styrke og glans til selv det mest skadede håret.

Kjøp den her


AG Silver Conditioner

Bjørk Ag Silver Conditioner er et spesialdesignet balsam for blondt, grått eller bleket hår. Denne balsamen er formulert med et lilla pigment og pleiende ingredienser som bidrar til å nøytralisere uønskede gule og gullige toner i håret, samtidig som den tilfører fuktighet og pleie. Produktet er skånsomt mot håret og bidrar til å opprettholde en kjøligere og klarere blondfarge eller glansfullt grått hår.

Med sin beroligende og nærende effekt etterlater Bjørk Ag Silver Conditioner håret mykt, glansfullt og friskt, og er en ideell balsam for å opprettholde den ønskede nyansen og samtidig gi nødvendig pleie til håret.

Kjøp den her

SPRAYA HÅRT Strong Hold Hairspray

Bjørk Spraya Hårt Hairspray er et pålitelig og allsidig hårspray som tilbyr fleksibel hold og langvarig frisyrekontroll. Denne hårsprayen er skapt for å gi et sterkt hold uten å tynge ned håret eller etterlate det stivt. Med en formel som er beriket med nærende ingredienser, bidrar Bjørk Spraya Hårt til å opprettholde frisyren din uten å tørke ut eller skade håret.

Den gir en naturlig glans og kan brukes for å style, forme og fiksere håret uten å etterlate rester. Dette produktet passer for forskjellige hårtyper og er ideelt for å fullføre stylingen din med et naturlig utseende og fleksibelt hold gjennom dagen.

Kjøp den her

SKYDDA TORR Dry Heat Protection

Bjørk Skydda Tørr Dry Heat Protection er en avansert og skånsom varmebeskyttelse spesielt formulert for å beskytte håret mot skader forårsaket av varmestyling, uten å etterlate en fet eller tung følelse. Den lette formelen danner en usynlig barriere som beskytter håret mot varme fra stylingverktøy som hårfønere eller krølltenger, samtidig som den bidrar til å bevare hårets naturlige fuktighet og glans.

Denne varmebeskyttelsen er ideell for å redusere brudd, tørrhet og slitasje, og gir håret en myk og glatt tekstur. Bjørk Skydda Tørr Dry Heat Protection er en pålitelig partner for varmestyling, da den hjelper med å opprettholde hårets sunnhet og styrke selv under hyppig bruk av varme verktøy.

Kjøp den her

FORMA HÅRT Strong Hold Wax

Bjørk Forma Hårt Strong Hold Wax er et pålitelig stylingprodukt som gir en solid, men fleksibel hold til frisyren din. Denne voksens sterke fikseringsevne gjør det mulig å forme og style håret slik du ønsker, samtidig som den gir håret en naturlig glans og tekstur.

Den er ideell for å skape strukturerte frisyrer eller for å definere og kontrollere fly-away hårstrå. Med en lett og ikke-klebrig konsistens lar Forma Hårt Strong Hold Wax deg style håret ditt på ønsket måte uten å tynge det ned, og gir et langvarig, pålitelig hold gjennom dagen.

Kjøp den her

TAMJA Multi Use Leave In Tamer

Bjørk Tamja Multi Use Leave-in Conditioner er en allsidig og nærende balsamspray som kan brukes på forskjellige måter for å pleie håret. Den lette formelen gjør den ideell som en leave-in balsam etter dusjen for å gi fuktighet, mykhet og glans til håret uten å tynge det ned. Den kan også brukes som en fuktighetsgivende behandling før sjampo for å forberede og beskytte håret.

I tillegg fungerer den som en utmerket rehydrerende spray mellom hårvask, for å friske opp og tilføre fuktighet til tørt hår gjennom dagen. Tamja Multi Use Leave-in Conditioner er beriket med nærende ingredienser som bidrar til å styrke, mykgjøre og gjøre håret mer håndterbart, og er et allsidig produkt som passer til ulike hårtyper og behov.

Kjøp den her

FORMA LOCKAR Curl Defining Cream

Bjørk Forma Lockar Curl Defining Cream er en spesialdesignet krem laget for å fremheve og definere naturlige krøller og bølger i håret. Denne kremen gir en lett hold og hjelper til med å temme krusete hår, samtidig som den tilfører fuktighet og pleie for å fremheve hårets naturlige struktur og glans.

Formulert med spesielle ingredienser, som nordiske planter og fuktighetsgivende komponenter, bidrar denne kremen til å gi spenstige og definerte krøller uten å tynge ned håret eller gi en stiv følelse. Den er ideell for å skape definerte, myke og smidige krøller, og er et flott alternativ for de som ønsker å omfavne og forsterke sin naturlige krøllete tekstur.

Kjøp den her

VAXA Kids Detangling Spray

Bjørk Vaxa Kids Detangling Spray er et effektivt og skånsomt produkt utviklet for å løse floker og gjøre håret lettere å gre gjennom. Denne sprayen er spesielt formulert med pleiende ingredienser som bidrar til å mykgjøre og glatte ut håret, og dermed redusere motstanden og behovet for hard håndtering under utredning.

Vaxa Detangling Spray er skånsom mot håret og hodebunnen, og bidrar til å redusere brudd samtidig som den gir en følelse av mykhet og glans til håret. Den er ideell for alle hårtyper og kan brukes på både vått og tørt hår, og gjør prosessen med å gre ut floker til en enklere og mer skånsom opplevelse.

Kjøp den her


Bjørk fokuserer på å gi næring til håret og hodebunnen, samtidig som det bidrar til å styrke, pleie og forbedre hårets naturlige skjønnhet. Ikke gå glipp av muligheten til å omfavne det beste fra Bjørk og ta vare på håret ditt med produkter som kombinerer naturinspirerte ingredienser med banebrytende teknologi – en perfekt blanding for å oppnå strålende og sunnere hår!
Forrige blogg Glow up sesongen er i gang!
Neste blogg Stjerneskuddet Color Wow!