Hopp til innhold
Den herlige juletiden - Cancam

Den herlige juletiden

Joakim Sumstad og Pia Dietrichson + Silje, Petter, Alexandra, Elias, Christel og Mariann

Nå nærmer vi oss advents- og juletiden, og mange av oss har ett eller flere julebord planlagt. Kanskje står du litt fast på hvordan du vil fikse håret ditt, eller hva du skal ha på deg.

Her er noen tips…

Siljes hår ble bølgett i lette enkle bevegelser for å gi det en mer moderne og tøff følelse, før Joakim rullet håret opp i varmruller, og avsluttet med en kerastase hair spray for lett hold

Petter har naturlige krøller, og det er super trendy til både gutter og jenter nå, Vi valgte å beholde krøllene, men med mer definert form på håret

Her brukte Joakim nye krøll serien fra Sebastian, som styling.

Marianns hår er veldig inspirert av 80 tallet. Det store, krøllete og røffe håret, som er i vinden akkurat nå.

Her brukte Joakim volume builder fra matrix, før han fønet opp håret. Deretter brukte han en liten krøllstav fra ghd, og avsluttet med re shaper fra Sebastian. 

For Alexandras hår brukte Pia Re-shaper Sebastian spray før hun krøllet håret lett og satt det opp med små klemmer i en løs oppsetting.

På Elias hår brukte hun American crew styling gel, som er myk og god til å føne på, før hun tilslutt brukte American Crew forming cream til myk definering.

 

Med Christel valgte Joakim en enkel styling der vi tok alt håret bak i en klassisk knute.Han flettet resten for å gi det en mer løs look. Av stylingprodukt brukte han Sublimate fra Sebastian til flettene, før han avsluttet med Re shaper spray fra Sebastian.

Klær fra Bikbok, Ålesund Storsenter 

 

Hår og styling: Joakim Sumstad og Pia Dietrichson

Foto: Anne Siri Skuseth Lorentzen

Forrige blogg Er du klar for ferie?