Hopp til innholdet
Big city Bride: Bli med til Paris - Cancam

Big city Bride: Bli med til Paris

Velkommen til vår nye styling serie Big City Bride, den ultimate hårstyling guiden som tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom de mest ikoniske byene i verden! Vårt mål er inspirere deg til hvordan du enkelt kan skape din egen frisyre til den store dagen, sammen med vår dyktige frisør Ine Aasen hos Cancam Moa Syd. Hver look tar deg med til en ny destinasjon, der vi avdekker en hårstil som er en hyllest til den byens karakteristiske stil og atmosfære.

Oppdag romantiske Paris med denne looken inspirert av "The City of Love". Bli med til de brosteinsbelagte gatene og de elegante boulevardene, og La deg inspirere til å skape en frisyre som er like tidløs som byen selv.


1. Seksjoner håret

Start med å seksjonere håret i to deler.
 
2. Bruk rettetang

Bruk rettetang til håret er så glatt som overhodet mulig. Dette steget gjentar du for hver seksjon du jobber med. Ikke glem å gå over luggen og husk å bruke en god varmebeskyttelse før du glatter slik at du skjermer håret ditt mot skader.

3. Lag en ny seksjon

Lag en ny seksjon, men behold ca 1/4 av håret som du fester tilbake. Det viktigste er at du har nokk hår igjen slik at du kan gjemme det du bygger opp under.

4. Spray for tekstur og hold

Om du har lag i håret eller sliter med fly aways, så anbefaler Ine å spraye jevnt over med Hårspray. Vi anbefaler at du bruker en spray med lett konsistens, da denne forebygger at håret blir for stivt og klebrig.

5. Gre godt

Gre luggen godt bakover, få denne så stram og feilfri som mulig.

6. Fest luggen

Fest luggen under øverste seksjon ved hjelp av et tynt hårstrikk. Deretter stram godt og rydd opp om nødvendig.

7. Lag en ny seksjon

Seksjoner topplaget i to deler, slik at du sjuler strikken. Husk å gå over med rettetang for hvert lag du jobber med.

8. Fest volum stykket

For å få en liten ekstra løft og ta frisyren til et nytt nivå, kan du feste et volum stykke nå. Tupper håret under stykket for bedre hold.

9. Tupper for volum

Jo mer volum du ønsker, jo mer tuperer du. Tupper og glatt håret for hvert lag du jobber med. Bruk hårspray ved røttene for bedre hold.


10. Siste finish!

Gre gjennom håret og spray over med en finish spray, Finn frem hårpynten for det lille ekstra og...


..Vips, så er du klar! 

Vi håper dette kunne inspirere deg med nye teknikker og hvordan du kan style håret ditt til bryllupsdagen. Følg med neste gang, for da flyr vi til neste destinasjon, Milan.

Bli med oss på denne globale reisen, der vi kombinerer kreativitet, lidenskap og den ikoniske ånden til verdens mest fantastiske byer.

Ønsker du inspirasjon og veiledning til den store dagen?
Velkommen til et hårstylingeventyr du sent vil glemme!

Forrige blogg New launch of Kérastase Nutritive!
Neste blogg Our 5 best tips for damaged hair!