Hopp til innholdet
Oppdag bærekraft med Davines! - Cancam

Oppdag bærekraft med Davines!

Velkommen til Verden av Naturlig Hårpleie med Davines

Velkommen til vår dedikerte blogg som gir deg innsikt i det banebrytende hårpleiemerket – Davines. I en tid hvor naturlig skjønnhet og bærekraftig omsorg er mer verdifullt enn noensinne, står Davines som en strålende stjerne på himmelen av hårpleie. Vår blogg tar deg med på en reise inn i Davines' unike filosofi, produktutvalg og det engasjementet de har for å gjøre en positiv forskjell for både håret ditt og planeten vår.

Her utforsker vi ikke bare produktene, men også historien og visjonen som driver Davines. Fra deres lidenskap for bærekraftige ingredienser til deres banebrytende tilnærming til design og emballasje, vil du oppdage hvordan Davines går utover tradisjonell hårpleie for å skape en ekte opplevelse av velvære og miljøbevissthet.

Vårt mål er å inspirere deg til å ta en nærmere titt på hva du bruker på håret ditt og oppdage hvorfor Davines har vunnet hjertene til både fagfolk og hårpleieentusiaster over hele verden. Bli med oss når vi dykker ned i verden av Davines – hvor skjønnhet, omsorg og bærekraft smelter sammen for å skape en autentisk og naturlig hårpleieopplevelse.


Historien bak Davines begynner i Parma, Italia, på begynnelsen av 1980-tallet, da Bollati-familien grunnla selskapet med visjonen om å skape noe unikt innen hårpleie – en sammensmelting av kunst, vitenskap og omsorg for planeten.

Gjennom årene har Davines stått fast ved sin forpliktelse til å skape produkter som er skånsomme for både mennesker og miljøet. Tidlig på 1990-tallet lanserte de "Essential Haircare"-linjen, som ikke bare fokuserte på effektivitet, men også på bærekraft. De jobbet tett med Slow Food Presidia for å utvinne verdifulle ingredienser fra lokale samfunn og bevare biologisk mangfold.


Davines gikk videre med å introdusere "More Inside" - en serie stylingprodukter som kombinerte profesjonell ytelse med enkelhet og naturlige ingredienser. Deres forpliktelse til å minimere miljøpåvirkningen har resultert i innovative løsninger som deres CO2-kompenserende produksjon og bruk av fornybar energi.

I dag er Davines en global leder innen naturlig hårpleie og bærekraft. Deres reise fortsetter med lidenskap og nysgjerrighet, og de fortsetter å utforske hvordan skjønnhet og omsorg for planeten kan gå hånd i hånd. Davines er ikke bare et merke, det er en livsstil som feirer ekte skjønnhet, kreativitet og en dyp forpliktelse til å etterlate en positiv arv for kommende generasjoner.

Vi inviterer deg til å utforske våre nøye utvalgte produktanbefalinger fra Davines, hvor hvert produkt er en hyllest til naturlig skjønnhet og innovasjon. Enten du søker å omfavne krøllene dine, gi næring til tørt hår eller skape en strålende glans, vil Davines' produkter gi deg den ekspertise og kjærlighet du fortjener.

Davines The Circle

Det er ingen hemmelighet at vi ELSKER disse effektive maskene!

Davines The Circle er formulert med nøye utvalgte ingredienser som ikke bare gir umiddelbar næring og fuktighet til håret ditt, men også gir en følelse av velvære. Du vil oppleve en dramatisk forskjell etter første påføring, da dette er masker som gir intensiv pleie, næring, glans eller detox. De er ikke ment til å brukes oftere en 1-2 ganger i måneden, men den perfekte løsningen til et hår som trenger litt ekstra omsorg!

Utforsk denne unike serien av hårmasker som gir deg den luksuriøse behandlingen du fortjener. Fra gjenoppbygging av skadet hår til revitalisering av livløse lokker – Davines The Circle hårmasker er en invitasjon til å omfavne ditt hår med kjærlighet og omsorg.

Kjøp The Circle her


Davines Essential Momo

Davines Momo-serien er en hyllest til fuktighetens kraft og skjønnheten den bringer til livløst hår. Designet med omhu og kjærlighet, gir Momo-serien intensiv fuktighetspleie til håret ditt. Fra sjampo til balsam og maske, hvert produkt i serien er formulert med naturlige ingredienser som gir næring, gjenoppliver og hydrerer håret fra røttene til tuppene.

Uansett om du har krøller som lengter etter liv eller tørt hår som søker vitalitet, vil Davines Momo-serien være din ultimate følgesvenn for å oppnå en sunn og strålende manke. Ta en reise med fuktighet og kjærlighet – velkommen til Davines Momo-serien.


Kjøp Momo her


Davines Oi Hair Butter

Davines Oi Hair Butter er en juvel i verden av hårpleie, en rik og kremet behandling som gir ditt hår den ultimate næringen og glansen det fortjener. Denne unike formelen er som en bøtte med kjærlighet til håret ditt, infundert med nøye utvalgte naturlige ingredienser som gir en dyp, intens pleie.

Med Oi Hair Butter kan du forvente en umiddelbar transformasjon. Den smidige konsistensen smelter inn i hvert hårstrå, etterlater det mykt, smidig og utrolig glansfullt. Den rike blandingen av rosenolje, kumminolje og aprikosolje gir håret ditt en næring som går langt dypere enn overflaten. Denne behandlingen er spesielt egnet for de som søker intensiv pleie for tørt, skadet eller livløst hår.

Enten du bruker det som en hurtigbehandling i dusjen eller som en dyppleiende maske i lengre tid, vil Davines Oi Hair Butter gi deg en opplevelse av luksus og velvære.

Kjøp den her


Davines Melu Hair Shield

Davines Melu Hair Shield er din ultimate forsvarer mot hverdagens påkjenninger som kan svekke og skade håret ditt. Denne innovative sprayen kombinerer skjønnhet og beskyttelse, og gir en usynlig skjold som styrker og bevarer hårets helse og skjønnhet.

Enten det er varmestyling, solens stråler eller andre ytre faktorer, er Melu Hair Shield din pålitelige allierte. Den skaper en beskyttende barriere som bidrar til å forhindre brudd, slitte tupper og falming av farge. Sprayen inneholder en kraftig blanding av ingredienser som lentisk ekstrakt, vitamin E og UV-filter som bidrar til å bevare hårets styrke og glans.

Bruk Melu Hair Shield før du utsetter håret for varmebehandling eller før du går ut i solen. Den lette formelen legger seg jevnt over håret, uten å tynge det ned eller etterlate en fet følelse. Resultatet? Sterkere, sunnere hår som stråler av liv og vitalitet.

Kjøp den her


Davines This Is A Texturizing Serum

Davines This Is A Texturizing Serum er en magisk eliksir som gir deg friheten til å skape unike, kunstneriske teksturer i håret ditt. Dette serumet er som en pensel i hendene på en kreativ maler, lar deg designe og forme håret ditt med uendelige muligheter.

Serumets lette og ikke-klebrige formel gir deg kontrollen du trenger for å skape definisjon, volum og bevegelse. Enten du ønsker en "beachy" tekstur, bohemsk bølger eller bare ønsker å legge til litt liv til håret ditt, er This Is A Texturizing Serum den perfekte kompanjong.

Det beste? Dette serumet gjør mer enn bare å gi tekstur. Beriket med ekstrakter fra kaktusblomst og rosa pepper, gir det også næring og pleie til håret ditt mens du styler det. Resultatet er et utseende som ser fantastisk ut og føles like bra.

La Davines This Is A Texturizing Serum være din hemmelige våpen for å skape individuelle og inspirerende hårstiler. Utforsk grensene for kreativitet, og gi håret ditt en unik signatur med dette bemerkelsesverdige serumet.

Kjøp den her


Davines Energizing Superactive Serum

Davines Energizing Superactive Serum er en kraftpakke av revitaliserende omsorg som gir håret ditt en ny følelse av vitalitet og energi. Dette serumet er som en frisk pust av liv til hodebunnen og håret, og det er spesielt utviklet for å gi en boost til tynt og svekket hår.

Serumets avanserte formel kombinerer naturlige ingredienser som koffein, sengemarikåpeekstrakt og ekstrakt fra ingefærroten. Disse ingrediensene arbeider i harmoni for å stimulere hodebunnen, fremme sunn hårvekst og styrke hårets røtter.

Energizing Superactive Serum er enkelt å påføre og trenger raskt inn i hodebunnen uten å etterlate en fet følelse. Det kan brukes på både vått og tørt hår, og det gir en forfriskende og oppkvikkende følelse. Dette serumet er en ekte energiboost for hodebunnen, og resultatet er et hår som føles fyldigere, sterkere og mer levende.

Uansett om du føler at håret ditt trenger en liten oppmuntring eller ønsker å styrke det fra røttene, er Davines Energizing Superactive Serum din trofaste partner. Gi håret ditt den energien det trenger for å skinne og trives.

Kjøp den her

Det har vært en uforglemmelig reise gjennom Davines' historie, en historie som er drevet av lidenskapen for naturlig skjønnhet og bærekraftig omsorg. Fra de beskjedne begynnelsene i Parma til å bli et globalt ikon innen hårpleie, har Davines satt standarden for kvalitet, innovasjon og engasjement for vår planet.

Vår utforskning av Davines har gitt oss et innblikk i deres unike filosofi, og vi har delt vår entusiasme for deres eksepsjonelle produkter. Fra Momo-serien som omfavner fuktighetens kraft til Energizing Superactive Serum som gjenoppliver tynne lokker – hvert produkt er et resultat av lidenskapelig håndverk og en dyp forståelse for hårets behov.

Nå er det din tur. Ta med deg kunnskapen vi har delt om Davines' historie og våre anbefalinger, og la det inspirere din egen hårpleierutine. Uansett om du velger å omfavne krøllene dine med kjærlighet, beskytte håret mot solens stråler eller gi en revitaliserende boost til hodebunnen, er Davines der for deg.

La oss feire skjønnheten i hårpleie, omsorgen for planeten vår og vår felles reise mot velvære. Davines har gitt oss verktøyene – nå er det på tide å la skjønnheten skinne gjennom håret ditt, med hjelp av deres bemerkelsesverdige produkter.

Forrige blogg Veien til sunt og glansfult hår!
Neste blogg Must Haves for deg med krøller!