Hopp til innholdet

Begrenset antall plasser, Søk i dag for å sikre deg plass!

Å gå på cancam skolen er lærerikt, inspirerende, skapende og gøy!


".. Kort sagt vi kunne ikke fått en bedre kandidat. Arbeid eleven på utplassering har levert er også langt over det vi er vant til når de er såpass ferske. Vi har ansatt henne, og ser fram til en spennende tid sammen med henne."

- Mein Cathrine Torset, eier av Hårmakern i Ålesund.

Bli frisør?

Har du lyst på et skapende yrke som er sosialt og gøy? Ønsker du å ha en jobb der ingen dag er lik og du ser resultater av egen innsats umiddelbart? Som frisør har du mulighet til å jobbe med mennesker, og få hjelpe andre med å få frem det beste i seg selv.

Som frisør så har du en trygg arbeidsplass. Det vil alltid være behov for frisører! I tillegg så har det over lengre tid vært for å få dyktige frisører i Norge.

Hvorfor velge Cancam skolen?

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

Frisørespirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksismal læring. Vår erfaring er at de flere eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktiskert teoretisk undervisning.

Skolen er godkjent av Lånekassen.