Hopp til innholdet

Kom i gang

Kom i gang

Hos Cancam er det superenkelt å finne det du leter etter. Vet du hva du vil ha, så søker du bare på produktet i søkefeltet eller på et relevant stikkord. 

Hvis ikke, har vi laget et unikt filter til deg med mange muligheter. Du kan velge alt fra varegruppe, merke eller produkttype.  Ønsker du et filter-resultat tilpasset dine spesifikke behov så kan du filtrere etter hårtype og hodebunnsutfordringer. Om du har et stylingønske så kan du filtrer etter det også! Er du opptatt av ingredienser i produktene så kan du for eksempel filtrer etter hva som er parabenfritt eller allergivennlig. Lek deg med filteret for å bli kjent med mulighetene. 

Når du har lagt produktene i handlekurven, klikker du på «til kassen» og kan betale trygt og enkelt med Klarna betalingsløsning.

Trenger du ekstra hjelp?

Hvis du ønsker en personlig anbefaling kan du ta vår populære hårtest her. Da vil våre frisører hjelpe deg å finne de produktene som passer best til akkurat ditt hår og dine behov. Innen 48 timer vil du få en personlig e-post fra oss i Cancam med hva vi anbefaler til deg.