Hopp til innholdet

Begrenset antall plasser, Søk i dag for å sikre deg plass!

Om oss

Cancam skolen er blant landets første private frisørskoler og ble etablert våren 1999. Skolen eies og drives av Cancam-kjeden.
Ingen annen frisørkjede kan vise til liknende resultater innen konkurranse-frisering. Skolen bygger på det beste fra Cancam salongenes unike kultur der lærelyst, motivasjon, arbeidsglede og kvalitet er sentrale elementer.

"Just realized that I'm almost done with school and how blessed I am to be learning what I love and so happy that I am doing this at Cancam skolen.
Great classmates, great teachers and great school. I'm gonna miss it..."

- Diana Aleksandrova

Hvorfor velge Cancam skolen?

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

Frisørespirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksismal læring. Vår erfaring er at de flere eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktiskert teoretisk undervisning.