KAMPANJER

Her har vi samlet alle våre tilbud. Våre kampanjer er alltid tidsbegrenset, så sjekk alltid ut denne siden for å være sikker på å ikke gå glipp av noen av våre nåværende tilbud.

599,-

Olaplex Jumbo pack

Olaplex no.3 er uunværlig pre-kur for alle som har tørt eller kjemisk behandlet hår. Få får du ekstra mye for pengene 250 ml til kun 599,-.(verdi 729,-)

20%

Original & Mineral

Nå 20 % på en mengde varer fra Original &  Mineral. O&M er en fantastisk hårpleieserie uten kjemikalier som parabener, sulfater, MIT og triclosan. Naturlige ingredienser fra O&Ms hjemland, Australia. Full av pleiende egenskaper, som nærer og beskytter håret.

Gave

Kjøp 3 O-way, få stort badehånkle

Kjøper du tre stk. O-way produkter* så få du med et stort og deilig O-Way badehåndkle. 

*kampanjen gjelder ikke ved kjøp av reisestørrelser.

25 %

ZenzTherapy

Yes! Nå får du opptil 25 % på ZenzTherapy. Disse nydelige produktene er fullpakket med næringsrike "superfood" ingredienser. 

20%

EVO - 20 %

På en rekke EVO varer får du nå - 20 %. Løp og kjøp!

Gave

Oribe

Kjøp to eksklusive Oribe produkter og få meg den ikoniske Dry Texturinzing Spray Travel på kjøpet. Denne hårsprayen er elsket av frisører, kunder, kjendiser og stylister.

Kampanje varer så langt lageret rekker. Gjelder ikke ved kjøp av reisestørrelser.  

3for2

mM Kollagen

3 for 2 på mM Kollagen, kosttilskudd rettet spesielt mot hår, hud og negler.

5 for 4

Kknekki

Kknekki er verdens beste hårstrikk! Med Kknekki har du et hårstikk som også ser fint ut som armbånd når du ikke bruker det som strikk. De kommer i alle slags lekre farger og design. Gir også fin spenst til høy hestehale.

289,-

Oribe airbrush

Oribe air brush skjuler ettervekst i en fei. Nå unik kampanje pris! Før 349,- Nå 289,-.