KAMPANJER

Her har vi samlet alle våre tilbud. Våre kampanjer er alltid tidsbegrenset, så sjekk alltid ut denne siden for å være sikker på å ikke gå glipp av noen av våre nåværende tilbud.

40 %

Smith & Cult

De meget glansfulle neglelakkene er skreddersydd for å gi den beste ytelsen og varigheten, og for en jevn og behagelig påførsel. Hvilken farge er din favoritt?

40 %

Glo Skin Beauty

Akkurat nå så får du hele 40 % på alt fra Gloskin Beauty og Glominerals.

Gave

Kjøp 3 Oribe få med eksklusive Oribe Camera Ready Kit

Kjøper du 3 stk Oribe produkter så får du med Oribe Camera Ready Kit i gave. Kit-innhold: Oribe Maximistra Thickening Spray 20 ml, Oribe Dry Texturizing Spray 37 ml og Oribe Superfine Hair Spray 30 ml. Med disse tre produktene vil du oppnå en feilfri kamera-klar-look. *Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. *Kampanjen gjelder ikke purse size og reisestørrelser. 

Oribe gaveesker til hyggelig pris

Vi har et stor utvalg av spesialdesignet gaveesker fra Oribe i alle prisklasser. Alle eskene har fått trykket på nydelig håndmalt kunst. Spar opptil 500 kr per eske.

449,-

Moroccanoil 500 ml - Limited Edition

Nå får du 500 ml moroccaoil shampoo og conditioner til prisen av 250 ml. Det vil si dobbelt så mye for pengene! Duo pack kommer i Hydrate, Volum og Repair. Begrenset antall.

50 %

Alt fra Matrix og Biolage

Opptil 50 % på Matrix Total Result, Matrix Stylelink og Matrix Biolage.

30%

American Crew

Opptil 30% American Crew. 

3for2

mM Kollagen

3 for 2 på mM Kollagen, kosttilskudd rettet spesielt mot hår, hud og negler.