KAMPANJER

Her har vi samlet alle våre tilbud. Våre kampanjer er alltid tidsbegrenset, så sjekk alltid ut denne siden for å være sikker på å ikke gå glipp av noen av våre nåværende tilbud.

Gave

4 for 3 på alle reisestørrelse fra Moroccanoil

Nå får du 4 reiseprodukter til prisen av 3 på Moroccanoil. Som gave får du også en lekker toalettmappe (gjelder så langt lageret rekker)

30 %

Kerastase

Nå får du 30 % på alle produktene fra Kerastase. Siden 1964, har Kerastase vært ledende med profesjonell diagnose, skreddersydd hjemmepleieprogram, enestående salongopplevelser og banebrytende teknologier som er utviklet for å skape skjønnhet for håret.

gave

Kjøp 2 Zenz få med hårspray

Kjøp 2 Zenz produkter, få med 100ml zenz hårspray extra strong. ZenzTherapy inneholder naturens reneste og beste råvarer. De fine naturlige duftene er komponert slik at de er skjønt forenet med aromaterapiens prinsipper om enkelhet og renhet. Serien er økologisk.

gave

O-Way

Kjøp 2 O-way produkter få med herlig O-way håndkrem til en verdi på 195 kr på kjøpet. O-way sine profesjonelle hårpleieprodukterer inspirert av biodynamiske filosofi. Respekt for planten, 100 % naturlig dyrking av jorden og utvinning av de aktive ekstraktene de produserer på sin egen biodynamiske gård- Ortofficina

399

Moroccanoil Spring Bag

Vi feirer våren! Nå kan du sikre deg en Moroccanoil Spring bag til kun kr 399,- (verdi opptil 645,-). Den kommer i tre forskjellige varianter; til farget hår, tørt hår og for volum. Alle pakkene inneholder tilpasset shampoo og conditioner, samt en GRATIS gave. Velg den pakken som passer best til deg. 

3 for 2

O-way Sun

Er du forberedt på sommeren? Sol, klor og salt tørker ut og skader håret like mye som huden. Nå får du 3 for 2 på O-way Sun.

5 for 4

Kknekki

Kknekki er verdens beste hårstrikk! Med Kknekki har du et hårstikk som også ser fint ut som armbånd når du ikke bruker det som strikk. De kommer i alle slags lekre farger og design. Gir også fin spenst til høy hestehale.

3 for 2

Glo Skin Beauty

Akkurat nå så får du utrolige 3 for 2 på alle være Glo Skin Beauty produkter.

3for2

mM Kollagen

3 for 2 på mM Kollagen, kosttilskudd rettet spesielt mot hår, hud og negler.