Hopp til innhold
For å spore pakken din, gå inn på posten.no.
For å spore pakken din, gå inn på posten.no.

Fagmoduler

Opplæringen ved Cancam skolen er delt inn i fem pedagogiske fag-moduler. Hver modul avsluttes med innlevering av prosjektoppgave, skriftlig- og muntlig eksamen. De siste 6 ukene av kurset går til praktisk trening og avsluttes med praktisk eksamen.

søk nå

Modul 1: Hår og hodebunnpleie Hovedmål for dette faget er å kunne analysere og forstå oppbygging av hår og hodebunn. På grunnlag av analysen skal du lære å anbefale riktige produkter tilpasset kundens hår og hodebunn. I dette faget tar vi også for oss profesjonell hårvask og hodebunn-massasje.

Modul 2: Strukturomforming med arbeidstegning Du vil lære gangen i en strukturomforming og tilhørende teori. I tillegg får du en innføring i grunnleggende vikle-teknikker og bruk av arbeidstegning som et hjelpemiddel i det praktiske arbeidet.

Modul 3: Fargebehandling med arbeidstegning Du får en grundig innføring i relevant fargeteori, slik at du blir i stand til å utføre en fullverdig fargebehandling etter egen arbeidstegning. Du vil lære, hvordan velge riktig fargeprodukt og nyanser, de grunnleggende fargeteknikkene, hvordan vaske ut og avslutte er fargebehandling.

Modul 4: Klipp og frisyreforming med arbeidstegning og verktøyføring Du vil i dette faget få kunnskap om hvordan analysere kundens forutsetninger og hvordan det vil kunne påvirke dine anbefalinger til kunden. Videre kommer du til å få en grundig opplæring i de fire klippeformene, føn, styling, oppsett og make up.

Modul 5: Bransjekunnskap Her får du en innføring i hvilke elementer som påvirker driften av en frisørsalong, inntjeningsevne og hvordan du kan bidra til salongens økonomiske trygghet. Du vil lære hvordan kalkulere produkter og tjenester, hvordan beregnes merverdiavgift, hvilke tiltak som du og bedriften må følge i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Videre forstå viktigheten av god kunde behandling og veiledning av kunden. Du vil også lære om markedsanalyse og hvordan vurdere behovet for nye frisørtjenester.