Hopp til innholdet

#Opplæringsmål 

Vårt mål er å gi elevene en intensiv grunnopplæring i frisørfaget. Undervisningen skal være inspirerende, gøy og selvsagt lærerik.

Opplæring er basert på offentlig godkjent læreplan, Vg 2 nivå og etter krav fra kunnskapsløftet. Kurset går over 5 ½ måned, der ca. 2/3 er praktisk-trening og ca. 1/3 er teoretisk undervisning. Vi legger mest vekt på klipp, fargebehandling, strukturomforming, bransjekunnskap, tegning og fagterminologi.

Når du er ferdig på Cancam skolen begynner du å jobbe som lærling/praksiskandidat i frisørsalong frem til du går opp til fagbrev/svennebrev og blir ferdig utdannet frisør. 


".. Vi kunne ikke fått en bedre kandidat. Arbeid eleven på utplassering har levert er også langt over det vi er vant til når de er såpass ferske. Vi har ansatt henne, og ser fram til en spennende tid sammen med henne."

Mein Cathrine Torset, eier av Hårmakern

HVORFOR VELGE CANCAM SKOLEN?

testimonial image

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 12 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

testimonial image

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

testimonial image

Frisørspirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksimal læring. Vår erfaring er at eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktisert teoretisk undervisning.