Hopp til innholdet

#Om oss 

Cancam skolen er blant landets første private frisørskoler og ble etablert våren 1999. Skolen eies og drives av Cancam-kjeden. Ingen annen frisørkjede kan vise til liknende resultater innen konkurranse-frisering. Skolen bygger på det beste fra Cancam salongenes unike kultur der lærelyst, motivasjon, arbeidsglede og kvalitet er sentrale elementer.  


"For meg var det å være elev på Cancam Skolen starten på en fantastisk karrière. Jeg lærte utrolig mye på kort tid, og idag sitter jeg igjen med mye mer enn hva jeg trodde var mulig på et halvt år! Cancam Skolen er virkelig den beste frisørskolen med de beste lærere."

-Karoline Furset

HVORFOR VELGE
CANCAM SKOLEN?

testimonial image

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

testimonial image

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

testimonial image

Frisørspirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksimal læring. Vår erfaring er at eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktisert teoretisk undervisning.