Hopp til innholdet

#HVORFOR VELGE OSS?

Du vil lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget. Cancam skolens visjon er å skape Norges mest ettertraktede lærlinger.  Vår ære ligger i å motivere elevene til å stå på mer enn gjennomsnittet; Ha et ønske om å dokumentere gode resultater; Ha et langsiktig mål om å bli en dyktig og attraktiv frisør.

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging. Vi stiller krav til elevene igjennom hele semesteret for å sikre god tilegning av kunnskap. 

Vi lar praksis og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksimal læring. Vår erfaring er at elevene  lærer best når en så raskt som mulig får praktisert teoretisk undervisning.

Cancam skolen er godkjent av Statens Lånekasse. Basis-støtten og tilleggslån fra Lånekassen dekker over 100% av studieavgiften. I tillegg så har Cancam skolen lærlingplass-garanti om du innfrir gitte krav.

Cancam skolen er den eneste private frisørskolen mellom Trondheim og Bergen. Skolen ligger midt i hjerte av vakre Ålesund i et ærverdig Jugendstil bygård. Lokalene er lyse, luftige og lett å trives i. 

"Det gikk akkurat opp for meg at skolen snart er ferdig. Jeg føler meg så heldig å ha fått lov til å lære om faget jeg elsker! Jeg er så glad at jeg valgte Cancam skolen. Fantastiske klasse, lærere og skole. Jeg kommer til å savne å være her.."

Diana Aleksandrova

testimonial image

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 12 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

testimonial image

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

testimonial image

Frisørspirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksimal læring. Vår erfaring er at eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktisert teoretisk undervisning.