Hopp til innholdet

#Karrière 

Velkommen til frisørbransjen! At det er en utrolig fin bransje vil du oppdage fort – hvis du ikke allerede har gjort det. Variasjonsmulighetene innenfor bransjen er mange og gøy!

Å jobbe i salong med kunder er utrolig givende og spennende. Ingen dag er lik, du får se resultat av egen innsats umiddelbart og ikke minst du får jobbe med mennesker!

Har du virkelig tenkt over hvor mye hår har å si for hvordan du blir oppfattet? Eller for hvordan du føler deg? Vi vet vel alle hva det gjør med oss å ha en "bad hair day".. Når du jobber i salong så kan du virkelig gjøre en forskjell for kundene dine! Ved å hjelpe dem å finne sin stil og gjøre dem fine på håret, kan du gi dem den ekstra selvtilliten de kanskje trenger. Eller du kan rett og slett bare gi dem den herlige følelsen av å være "fresh" og flott!

Det er mange som også ønsker å krydre frisøryrket med f. eks. konkurranse-frisering, styling for magasiner eller er med i foto-konkurranser. Tar en på seg slike oppdrag så har en muligheten til å utvikle seg enda mer som frisør. Noen spesialiserer seg og jobber heltid med styling inne teater, film, TV og for magasiner.

Som frisør kan du også få ekstra ansvar der du jobber. En kan bli faglig - eller dagligleder. Som fagligleder så får du ansvar for opplæring av en eller flere lærlinger. Som dagligleder kan det være en fordel å ta mesterbrevet i tillegg til vanlig svennebrev. Ved mesterbrev får du utdypet kunnskap rundt ledelse, markedsføring, økonomi og yrkes-teori. Før en tar mesterbrevet så bør en ha jobbet noen år som frisør. Mesterbrevet er også en fordel å ha om du har ambisjoner om å starte din egen frisørbedrift. 


".. Generelt så opplever jeg at elevene ved Cancam skolen har kommet lenger og er mer selvstendig enn elever fra andre skoler.

-Main Cathrin, Eier av Hårmakern

HVORFOR VELGE CANCAM SKOLEN?

testimonial image

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

testimonial image

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

testimonial image

Frisørspirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksimal læring. Vår erfaring er at eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktisert teoretisk undervisning.

FAQ

INSTAGRAM

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img