Hopp til innholdet

#Svennebrev 

Det finnes to løp til svennebrev etter Cancam skolen.

Alternativ 1: Lærling. Utdannelsen tar da i utgangspunktet 4 år, men du får fratrekk fra tidligere skolegang. Du får 6 mnd. fratrekk for tiden på Cancam skolen. Du får 12 mnd. fratrekk for VG1 Design og håndverk. VG2 Frisør gir 12 mnd. fratrekk. Alle andre VG1 og VG2 gir 3 mnd. hver i fratrekk. Ved utdanning fra andre land, vil det variere om en får fratrekk og hvor mye en får i fratrekk. Om du mangler et eller flere fellesfag fra videregående skole så kan du ta de under lærlingtiden.

Alternativ 2: Praksiskandidat/ Privatist. Tar i utgangspunktet 5 år. Ingen krav til skolegang eller kurs. Ingen aldersgrense. Du får 6 mnd. fratrekk for Cancam skolen.

Uansett modell så må du bestå tverrfaglig eksamen før du kan gå opp til svenneprøven.

Vi kan gi deg tryggheten ved å garantere deg læreplass ved en Cancam salong om du har et genuint ønske om å bli en dyktig frisør, stå på mer enn gjennomsnittet, er positiv, bidrar til et god miljø og har lite fravær.

HVORFOR VELGE CANCAM SKOLEN?

testimonial image

Trivsel

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging.

testimonial image

Lær av de beste

Vår visjon er at vi skal skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Derfor vil du lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget.

testimonial image

Frisørspirer

Vi lar praktisk trening og teori gå hånd i hånd slik at elevene får maksimal læring. Vår erfaring er at eleven lærer best når en så raskt som mulig får praktisert teoretisk undervisning.

FAQ

INSTAGRAM

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img