Hopp til innhold

Om oss

Cancam ble etablert i 1987 av Laila og Torstein Lorentzen. Deres brennende engasjement for faget har resultert i et solid firma med godt renommé og en rekke utmerkelser, både nasjonalt og internasjonalt. Salongene består av dyktige og lidenskapelige frisører som hver dag gjør sitt ytterste for at kundene skal bli fornøyd. Uten dem så hadde ikke Cancam vært de det er i dag!

Nå er også barna, Marthe og Andreas, involvert i driften. Utover selve salongene så har Cancam egen privat frisørskole i tillegg til nettbutikk.

Som første frisørsalong i Norge lanserte Cancam nettbutikk med fokus på profesjonell veiledning. Marthe er daglig leder av nettbutikken. Hun er utdannet frisør, har en Bachelor of Commerce, og har vunnet en rekke internasjonale frisørkonkurranser samt jobbet for store merkevarer som L’Oreal, Wella, Sebastian Professional og Matrix. 

"Min erfaring og kunnskap vil jeg dele med dere! Ikke minst når det kommer til produkter som er riktige for akkurat deg og ditt hår. Her på cancam.no deler våre dyktige frisører, Andreas og jeg inspirasjon, tips og triks til hvordan du kan få ditt drømmehår også mellom frisørbesøkene." - Marthe

Andreas er daglig leder ved Cancam skolen. "Mitt mål er å forberede elevene best mulig på arbeidslivet og at de skal få en god og positiv opplevelse av bransjen." - Andreas. 

Har du spørsmål om salongene våre, nettbutikken eller skolen så er det bare å sende oss en mail eller å ta kontakt!

Laila, Marthe, Andreas og Torstein