Hopp til innholdet

Cancam Frisør Amfi Moa syd

Bestill frisørtime hos Cancam frisør avdeling Amfi Moa Syd:
.
Bestill time online
.
Åpningstider
mandag-fredag 10.00-20.00
lørdag 10.00-18.00

 

Tlf: 70 14 51 23 

Amfi moa syd   //   Langelandveien 25   //   6010 Ålesund

Velkommen til Cancam Frisør!

Hos oss får du et pusterom fra hverdagen der du får tid til deg selv! Vår misjon er å finne det unike i alle kunder og gi deg den frisyren som passer best til akkurat deg. Vi skal gi deg den beste veiledning på hvordan du også får til håret hjemme, og hvilken produkter og verktøy du trenger til dette. 

Du finner oss rett over SPAR i andre etasje. Vi har både "drop in" og timebestilling. Bestill time enkelt via vår nettside, ring oss eller drop in. Ps. Det er gratis å få vår anbefaling til hva som passer deg best..

Sees i salong!

Vi tilbyr

Klipp, farge, kur, hårspa, hodebunnmassasje, balayage, striper, foliestriper, hettestriper, skimmring, strukturbehandlinger, føhn, styling, blow-dry, oppsetting, brudefrisering, extension, parykk, hårdeler, napping og farging av bryn, farging av vipper, hull i ørene.

Vi fører

Oribe, R+Co, O-way, Redken, Kerastase, Sebastian Professional, KMS, GHD, Matrix,  


Sees i salongen!

Convid-19 retningslinjer

Hva kan du gjøre for å hjelpe oss å ha best mulig smittevern for deg, andre kunder og våre frisører:

-Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

-Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til salongen, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som du må benytte deg av. De ansatte har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, men unngår håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

-Endre timen din ved sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre en behandling. Dette gjelder også for milde symptomer. Du endrer timen din ved å logge deg inn her. Trenger du å endre timen din på kort varsel, kan du kontakte salongen din direkte på telefon.

-Unngå kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter i alle salongene. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.