Hopp til innholdet

Cancam Frisør Kremmergården

Bestill frisørtime hos Cancam Frisør kremmergården

 

Bestill time online

Åpningstider

mandag-fredag  09.00-19.00
lørdag 10.00-18.00

 

Tlf: 70 10 72 75    

Kremmergården   //   Rasmus Rønnebergsgt. 6   //   6002 Ålesund

 

Velkommen til Cancam frisør!

Hos oss får du et pusterom fra hverdagen der du får tid til deg selv! Vår misjon er å finne det unike i alle kunder og gi deg den frisyren som passer best til akkurat deg. Vi skal gi deg den beste veiledning på hvordan du også får til håret hjemme, og hvilken produkter og verktøy du trenger til dette. 

Vi har både "drop in" og timebestilling. Bestill time enkelt via vår nettside, ring oss eller drop in. Du finner oss rett ved Vinmonopolet på Kremmergården. Ps. Det er gratis å få vår anbefaling til hva som passer deg best..

Er du en early bird? Da har du mulighet tilby fikse på håret før jobb! Vi åpner kl 08 på forespørsel! 

Vi tilbyr

klipp, farge, kur, hårspa, hodebunnsmassasje, striper, balayage,  foliestriper, hettestriper, skimmring, strukturbehandlinger, føhn, styling, blow-dry, oppsetting, brudefrisering, extension, parykk, hårdeler, napping og farging av bryn, farging av vipper, hull i ørene.

Vi fører

O-way, Living Proof, Kerastase, Sebastian Professional, GHD, Matrix m.m.

Sees i salongen!

 

Convid-19 retninslinjer:

Hva kan du gjøre for å hjelpe oss å ha best mulig smittevern for deg, andre kunder og våre frisører:

-Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

-Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til salongen, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som du må benytte deg av. De ansatte har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, men unngår håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

-Endre timen din ved sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre en behandling. Dette gjelder også for milde symptomer. Du endrer timen din ved å logge deg inn her. Trenger du å endre timen din på kort varsel, kan du kontakte salongen din direkte på telefon.

-Unngå kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter i alle salongene. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalings-muligheter dersom det er mulig.