Hopp til innhold
De 23 beste fra 2023! - Cancam

De 23 beste fra 2023!

Året 2023 har vært en banebrytende tid for hårpleiebransjen, med en overflod av innovative og revolusjonerende hårprodukter som har tatt markedet med storm. Fra avanserte hårbehandlinger til bærekraftige og naturlige ingredienser, har forbrukere over hele verden blitt bortskjemt med et imponerende utvalg av produkter designet for å pleie, style og revitalisere håret.

Med fokus på både ytelse og bærekraftighet har hårpleiebransjen i 2023 tatt skrittet videre mot mer miljøvennlige alternativer. Naturlige ingredienser som arganolje, aloe vera og kokosnøttolje har blitt selve hjørnesteinen i mange av disse bestselgende produktene. Forbrukernes stadig økende bevissthet om miljøet har presset produsentene til å omfavne grønnere og mer bærekraftige praksiser, og dette gjenspeiles tydelig i produktene som har gjort det best på markedet i år.

Fra emballasje laget av resirkulerte materialer til formuleringer uten skadelige kjemikalier, har disse produktene ikke bare levert fantastiske resultater for håret, men også bidratt til en mer bærekraftig fremtid for skjønnhetsindustrien.

I dette blogginnlegget tar vi en grundig titt på de mest populære og bestselgende hårproduktene i 2023, og avslører hva som gjør dem til favoritter blant våre forbrukere.


1.NISIM Normal to Dry Shampoo

Helt øvers på listen i år, finner vi ingen andre en Nisim Normal to Dry Shampoo! Sjampoen er skreddersydd for å imøtekomme behovene til normalt til tørt hår, og dens unike formel har fanget forbrukernes oppmerksomhet.

Den er beriket med nærende ingredienser som bidrar til å gjenopprette fuktigheten i håret samtidig som den renser skånsomt. Med en balansert blanding av naturlige ekstrakter og vitaminer etterlater Nisim Normal to Dry Shampoo håret rent, mykt og glansfullt, samtidig som den pleier hodebunnen.

Det er også verdt å merke seg at produktet er fri for skadelige kjemikalier og er laget med en miljøvennlig tilnærming, noe som appellerer sterkt til dagens bevisste forbrukere som søker både effektive og bærekraftige hårpleieprodukter.

Kjøp den her

2.K18 Molecular Repair Hair Mask

Rett etter kommer K18 sin håmaske, som i 2023 virkelig har skilt seg ut som et revolusjonerende produkt innen hårpleie. Denne masken har satt en ny standard innen hårgjenoppretting ved å introdusere en banebrytende teknologi som effektivt reparerer skadet hår på molekylært nivå.

Denne revolusjonerende formelen virker dypt inne i håret, ikke bare for å maskere skade, men for å faktisk reparere og styrke hårstrukturen fra innsiden. Det raske og imponerende resultatet, der håret blir mykere, sterkere og mer glansfullt allerede etter første gangs bruk, har skapt enorm oppmerksomhet og entusiasme blant både profesjonelle stylister og forbrukere.

K18 Molecular Repair Hair Mask har derfor blitt en ubestridt favoritt blant hårpleieprodukter i 2023, og dens banebrytende tilnærming til hårgjenoppretting har gjort den til et must-have-produkt for alle som ønsker å gjenopplive og styrke sine lokker.

Kjøp den her

3. Special 1 hårvoks

I løpet av 2023 har hårvoksen fra det anerkjente merket Special 1 vært etterspurt som aldri før, og det er flere grunner til deres popularitet. Det ene er at vi er en av få nettbutikker som faktisk fører Special 1 og det andre er at hver variant av disse voksene er nøye formulert for å imøtekomme ulike behov og hårtyper.

Det som virkelig har gjort Special 1-hårvoksene til en suksess, er deres evne til å levere. Produktene gir ikke bare en imponerende holdbarhet og tekstur, men de gjør det også uten å tynge ned eller skade håret. Formlene er beriket med naturlige ingredienser og er fri for skadelige kjemikalier, og dette resonnerer sterkt med moderne forbrukere som er opptatt av både kvalitet og hårhelse.

Alt i alt har kombinasjonen av effektivitet, allsidighet og omsorg for hårhelsen gjort Special 1-hårvoksene til et must-have produkt og en klar favoritt blant forbrukere i 2023.

Kjøp Special 1 her


4. Babyliss Airstyler

I 2023 har Babyliss Airstyler vært en ubestridt favoritt blant hårstylingsverktøyene hos oss, og det er ikke uten grunn at den har blitt en bestselger. Denne innovative Airstyleren fra Babyliss har revolusjonert hjemmestylingen ved å kombinere flere funksjoner i ett praktisk verktøy. Med sitt allsidige design fungerer denne Airstyleren som en hårføner, rettetang og rundbørste i ett, noe som gjør det enklere enn noensinne å style og forme håret hjemme.

Det som virkelig skiller Babyliss Airstyler fra andre stylingverktøy, er dens evne til å skape profesjonelle resultater samtidig som den er skånsom mot håret. Takket være avansert teknologi og keramiske varmeelementer bidrar denne enheten til å redusere varmeskader, samtidig som den gir et langvarig og glansfullt resultat.

Babyliss Airstyler har blitt en bestselger i 2023 på grunn av sin evne til å forenkle stylingrutinene samtidig som den leverer imponerende resultater. Den har vunnet tilliten til forbrukere verden over, som setter pris på den praktiske bruken og den skånsomme stylingen den tilbyr. 

Kjøp den her

5. Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment har vært en sensasjonell bestselger innen hårpleie i 2023. Den ikoniske håroljen fra Moroccanoil har klart å bevare sin posisjon som en favoritt blant forbrukere år etter år. Produktet er beriket med arganolje, kjent for sine nærende egenskaper som tilfører fuktighet, mykhet og glans til håret.

Det som skiller Moroccanoil Treatment fra andre lignende produkter er dets lette, ikke-fete formel som absorberes øyeblikkelig, uten å tynge ned håret. Den fungerer som en allsidig multitasker – den temmer krusete hår, beskytter mot varmeskader fra stylingverktøy, gir glans og styrke til håret.

I 2023 har den fortsatt å være en bestselger på grunn av sin pålitelighet, effektivitet og evne til å gi en luksuriøs opplevelse for håret, og det er grunnen til at den har forblitt et must-have-produkt for mange.

Kjøp den her

6. Kevin Murphy Hydrate Me Duo

Kevin Murphy Hydrate Me Duo har vært bestselgende blant hårpleiesettene i løpet av 2023. Dette settet består av en fuktighetsgivende shampoo og balsam fra Kevin Murphy's Hydrate Me-serie, designet spesielt for å tilføre intens fuktighet til tørt og dehydrert hår.

Beriket med kakaduplommeekstrakt, aloe vera og sheasmør, jobber produktene sammen for å styrke og gjenopplive håret, etterlate det mykt, smidig og fullt av glans. Den lette formelen bidrar til å balansere fuktighetsnivået i håret, samtidig som den pleier fra rot til spiss.

Kevin Murphy Hydrate Me Duo har blitt en bestselger i løpet av 2023 på grunn av sin evne til å levere synlige resultater. Våre kunder har vært imponert over hvordan Hydrate Me effektivt takler dehydrert hår, og samtidig bevarer hårets naturlige styrke og glans. 

Kjøp den her

7. Mm Kollagen

Mm Kollagen har stått stødig på bestselger listene i flere år nå, da de som prøver produktet en gang, vil alltid komme tilbake for mer! Dette produktet er et kosttilskudd som tilfører hår, hud og negler viktige næringsstoffer innenfra. Mm Kollagen er basert på marine kollagenpeptider.

Kollagen finnes naturlig i kroppens bindevev, inklusiv i hårsekken, lærhuden (dermis) og negleroten. Mm Kollagen inneholder også vitaminer og næringsstoffer i form av sink, selen, kobber og vitamin C.


Produktet er en effektiv kur for alle som ønsker sunt, sterkt og fyldigere hår. Så det er ikke rart at akkurat denne er nr.7 på bestselger listen for 2023. Prøv det selv og opplev forskjellen med Mm Kollagen!

Kjøp den her

8. Hufs Shaper Wax

Hufs Shaper Max er produsert og utviklet i Scandinavia spesielt for Nordiske forhold. Denne voksen har lenge vært en favoritt blant våre kunder og i 2023 var det ikke overraskende at denne supervoksen har havnet på bestselger listen igjen.

Med holdfaktor 8/10 er HUFS Shaper laget for å beholde formen selv under virkelig tøffe forhold, uten at håret blir stivt og unaturlig. Shaper er en fiber paste med medium glans, som heller ikke oppleves fet eller gjør frisyren din tyngre. Dette er enkelt og greit en hårvoks i verdensmesterklassen som holder frisyren din på plass, uansett hva som skjer!

Kjøp den her

9. Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Moroccanoil Intense Hydrating Mask er en luksuriøs og dypt fuktighetsgivende maske, som har etablert seg som et nøkkelelement innen hårpleie for å gjenopplive tørt og livløst hår. Beriket med arganolje og andre næringsrike ingredienser, virker masken dypt inn i håret for å gi intens fuktighet og næring.

Det som gjør Moroccanoil Intense Hydrating Mask til et ettertraktet produkt er dens evne til å transformere selv det mest uttørkede håret til å bli mykt, smidig og glansfullt. Den reparerer skadet hår og gjenoppretter hårets naturlige elastisitet uten å tynge det ned. Denne masken er en pålitelig redning for de som sliter med tørt og skadet hår, og dens evne til å levere synlige resultater har gjort den til et foretrukket valg blant forbrukere.

Kjøp den her

10. Kevin Murphy Free Hold

Kevin Murphy Free Hold er en av de mest ettertraktede hårvoksene på markedet i 2023. Denne innovative stylingvoksen har fanget oppmerksomheten til både forbrukere og stylister på grunn av sin allsidighet og effektivitet. Free Hold gir håret en naturlig følelse samtidig som den gir lett hold og fleksibilitet til stylingen.

Det som gjør Kevin Murphy Free Hold så populær er dens evne til å skape struktur og tekstur uten å føles tung eller klissete. Beriket med naturlige ingredienser som ekstrakt fra grønn te og bambus, gir denne voksformelen næring til håret samtidig som den gir fleksibel holdbarhet uten å stivne eller tynge ned håret. Produktet er også lett å påføre og etterlater ingen rester, noe som gjør det ideelt for å skape en rekke frisyrer.

Kjøp den her

11. Ghd Gold Styler

Ghd Gold Styler har fortsatt å være en storselger og en favoritt blant stylingverktøyene i 2023. Denne profesjonelle rettetangen har skaffet seg en høy popularitet takket være sin avanserte teknologi og overlegne ytelse når det gjelder hårstyling.

Det som gjør Ghd Gold Styler så ettertraktet er dens evne til å skape en rekke frisyrer på en skånsom måte. Med sin keramiske varmeteknologi og presisjon utformet tynne plater, gir den en jevn varmefordeling som reduserer skader på håret samtidig som den gir et glatt og glansfullt resultat. Den er også kjent for sin raske oppvarmingstid og temperaturkontroll som gjør stylingen enkel og effektiv.

Kjøp den her

12. Redken Scalp Relief Shampoo

Redken Scalp Relief Shampoo har markert seg som en bestselger, grunnet sin effektive behandling av hodebunnsproblemer. Denne sjampoen er spesielt utviklet for å lindre og pleie en sensitiv og irritert hodebunn.

Det som gjør Redken Scalp Relief Shampoo så populær er dens unike formel, beriket med beroligende ingredienser som blant annet sinkpyrition og eukalyptus. Disse ingrediensene bidrar til å roe ned kløe, irritasjon og tørrhet i hodebunnen samtidig som de renser skånsomt og etterlater håret mykt og glansfullt. Sjampoen er også egnet for de med flassproblemer, da den bidrar til å redusere flass og opprettholde en sunn hodebunn.

Kjøp den her

12. Gold Come True Conditioner

Neste toppliste plassen går selvfølgelig til Gold Come True Conditioner. Gold er en dansk produktserie med spansk design som fokuserer på kvalitet og luksus. Produktene er utviklet og skapt av noen av Skandinavias mest kjente frisører, som deler samme visjon for futuristiske hårprodukter.

Gold come true balsam lar nøye utvalgte oljer fukte og gi dyp næring til håret ditt. La håret være skinnende og uanstendig glatt til nyåret med denne bestselgeren!

Kjøp den her

13. Living Proof Phd Dry Shampoo

Living Proof Dry Shampoo har raskt blitt en bestselger på grunn av sin imponerende evne til å forfriske og revitalisere håret uten å måtte bruke vann. Living Proof Phd er formulert med et innovativt molekylært rensesystem som effektivt absorberer overflødig olje og urenheter fra hodebunnen, samtidig som den gir en følelse av renhet og friskhet til håret.

Det som skiller Living Proof Dry Shampoo fra andre på markedet er dens lette og usynlige formel som ikke etterlater hvite rester. Den bidrar til å forlenge frisyrens levetid, tilføre volum og tekstur, samtidig som den bevarer hårets naturlige glans. I tillegg til å være oljefri og sulfatfri, har denne tørrsjampoen en frisk duft og er egnet for alle hårtyper.

Living Proof Dry Shampoo har vunnet popularitet blant forbrukere på grunn av sin pålitelige ytelse og brukervennlighet. Den har blitt en bestselger i år på grunn av sin evne til å gi umiddelbare resultater og effektivt forvandle håret mellom hårvaskene. 

Kjøp den her

14. Moroccanoil Hydrating Duo
Moroccanoil Hydrating Duo har blitt en favoritt blant forbrukere på grunn av sin enestående evne til å gi intens fuktighet og næring. Dette settet består av Moroccanoil Hydrating Shampoo og Conditioner, som er formulert med arganolje og andre næringsrike ingredienser for å gjenopplive og styrke håret.

Den fuktighetsgivende sjampoen renser skånsomt håret, samtidig som den tilfører dyptvirkende fuktighet for å mykne og gi glans til tørt hår. Den tilhørende balsamen etterlater håret mykt, smidig og enkelt å gre gjennom, samtidig som den bidrar til å forbedre hårets elastisitet og styrke.

Kjøp den her

15. Kerastase Spesifique Bain Divalent

Kerastase Specifique Bain Divalent er en spesialdesignet shampoo som har fått anerkjennelse for sin evne til å balansere hodebunnen og håret. Utviklet for å møte behovene til kombinasjonshår, renser denne shampooen skånsomt og jevner ut talgproduksjonen i hodebunnen. Den bidrar til å forhindre at hårsekkene blir overbelastet med olje, samtidig som den tilfører fuktighet til tørt hår.

Dette produktet fra Kerastase Specifique-serien inneholder formelen med Glycine® og Vitamin B6 som er kjent for sin balanserende effekt på hodebunnen. Bain Divalent etterlater håret følbart renere, lettere og mer friskt, samtidig som den behandler ubalansene mellom tørrhet og overflødig fettproduksjon i hodebunnen.

Kjøp den her

16. Olaplex Nr.4 Shampoo

Olaplex Nr.4 Bond Maintenance Shampoo er anerkjent for sin innovative tilnærming til å styrke og pleie skadet hår. Sjampoen fra Olaplex er en del av det banebrytende systemet som jobber med å bygge og bevare hårbindinger, spesielt for håret som har blitt utsatt for kjemiske behandlinger, varme eller annen skade.

Nr.4 Bond Maintenance Shampoo er formulert med Olaplex sin patenterte Bond Building-teknologi som bidrar til å reparere og styrke håret fra innsiden. Den renser forsiktig uten å tørke ut eller tynge ned håret, samtidig som den gir fuktighet og glans. Denne shampooen er sulfatfri og parabenfri, og den er egnet for alle hårtyper.

Kjøp den her

17. Maria Nila Head & Heal Shampoo

Maria Nila Head & Heal Shampoo er en del av det anerkjente svenske merket Maria Nilas hårpleieserie. Denne shampooen er spesielt utviklet for å berolige og pleie følsom hodebunn. Med sin skånsomme formel renser Head & Heal Shampoo forsiktig håret samtidig som den tilfører fuktighet og lindrer irritert eller sensitiv hodebunn.

Formelen er beriket med ekstrakter av aloe vera og ekte ingefær som bidrar til å redusere irritasjon og roe ned hodebunnen. Den er også sulfat- og parabenfri, og egner seg derfor godt for daglig bruk uten å tørke ut eller irritere hodebunnen ytterligere.

Kjøp den her

18. O-Way Sea Salt Spray

O-Way Sea Salt Spray er en av de mest ettertraktede stylingproduktene for å oppnå den trendy beachy, "surfer-looken". Denne sprayen fra O-Way inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som inkluderer havsalt, kamille og biodynamisk fennikel. Den er designet for å gi håret tekstur, volum og en naturlig bølgete struktur.

Det som gjør O-Way Sea Salt Spray populær er dens evne til å skape en naturlig strandaktig tekstur og bølger uten å tørke ut håret. Den tilfører også en sunn glans og holder frisyren på plass uten å virke klissete eller tung. Sprayen er også fri for skadelige kjemikalier og parabener, noe som appellerer til de som søker etter naturlige og bærekraftige hårpleieprodukter.

Kjøp den her

19. Oribe Dry Texturizing Spray

Oribe Dry Texturizing Spray har oppnådd en unik posisjon i hårpleiebransjen som et eksepsjonelt stylingprodukt. Den fungerer som en hybrid mellom et tørrsjampo og en hårspray, og gir håret både tekstur og volum samtidig som den absorberer overflødig olje.

Det som skiller Oribe Dry Texturizing Spray fra andre lignende produkter er dens evne til å skape løft og tekstur uten å tynge ned eller føles tung i håret. Sprayen gir en usynlig hold og etterlater håret med en naturlig følelse og en sunn glans. I tillegg til å gi volum og tekstur, bidrar den også til å forlenge frisyrens levetid og opprettholde hårets bevegelighet.

Kjøp den her

20. Olaplex Nr.3 Hair Perfector

Olaplex Nr.3 Hair Perfector er et banebrytende produkt som har fått enorm popularitet i hårpleiebransjen. Det er en hjemmebehandling som bidrar til å reparere og styrke skadet hår. Nr.3 Hair Perfector fra Olaplex fungerer for å gjenopprette hårets struktur, gjenopplive det fra dets indre og forhindre fremtidige skader.

Det som gjør Olaplex Nr.3 så unik er dens evne til å binde sammen og reparere de brutte bindingene i håret som kan oppstå på grunn av kjemiske behandlinger, varmestyling eller annen slitasje. Den brukes før sjamponering og balsam, og bidrar til å forbedre hårets styrke og elastisitet.

Kjøp den her

21. Shu Uemura Ultimate Reset Mask

Shu Uemura Ultimate Reset Mask er en banebrytende behandling som har gjort seg bemerket innen hårpleie. Denne masken er spesielt utviklet for å gjenopprette og reparere skadet og overbehandlet hår. Formulert med japansk risolje og enzymer, virker masken dypt inn i hårfibrene for å styrke og gjenopplive håret.

Det som gjør Shu Uemura Ultimate Reset Mask så populær er dens evne til å reparere skader forårsaket av kjemiske behandlinger, varme og ytre påkjenninger. Den etterlater håret silkemykt, smidig og mer motstandsdyktig mot brudd og splittelse. Den hjelper også med å forhindre fremtidige skader og gjenoppretter hårets naturlige glans.

Kjøp den her

22. Sassoon Curl Form

Sassoon Curl Form startet 2023 med et pang, og har siden vært en stor selger hos oss. Den definerer krøller, samtidig som den tilfører vektløs spenst og fuktighetsgivende pleie uten sprøhet. Den gir optimal glans til slitne bølger og krøller, og beskytter mot krusete hår. 

Det ultimate produktet til alle hårtyper, men kanskje spesielt til de med krøllet hår. Det som skiller denne fra andre konkurrenter er dens evne til å definere krøllene samtidig som den gir et sunt utseende og maksimal spenst.

Kjøp den her

23. Redken Extreme Shampoo

Den siste storfavoritten er ingen andre enn Redken Extreme Shampoo, en anerkjent del av Redken sin hårpleieserie, spesielt designet for å styrke og reparere skadet og svekket hår. Denne shampooen er formulert med Redkens eksklusive RCT Protein Complex, som bidrar til å styrke håret fra roten til tuppene.

Det som gjør Redken Extreme Shampoo populær er dens evne til å forsterke håret, redusere brekkasje og splitte tupper, samtidig som den renser skånsomt. Den er ideell for hår som har blitt utsatt for kjemiske behandlinger, varmestyling eller annen skade, da den hjelper til med å gjenoppbygge hårets styrke og motstandskraft.

Redken Extreme Shampoo har vunnet popularitet blant både stylister og forbrukere for dens pålitelige og effektive reparasjonsegenskaper. Den har etablert seg som en favoritt blant de som ønsker å styrke skadet hår, og har derfor vært et ettertraktet valg blant Redkens hårpleieprodukter.

Kjøp den her


Året 2023 har vært preget av en imponerende samling av hårpleieprodukter som har vunnet både popularitet og tillit blant forbrukere og stylister. Disse 23 bestselgende hårproduktene har gått langt utover forventningene og har satt en ny standard innen innovasjon, kvalitet og effektivitet. Med alt fra revitaliserende sjampoer til intensive hårmasker og stylingprodukter som imponerer med sitt mangfold, har dette året vært en feiring av produkter som ikke bare gir fantastiske resultater, men som også tar vare på hårets helse.

Med en rekke valg som passer for forskjellige behov og hårtyper, har disse bestselgerne markert seg som hjørnesteiner innen hårpleieverdenen, og forhåpentligvis vil de fortsette å inspirere og glede i tiden som kommer. Håret ditt fortjener det beste, og disse produktene har vist seg å være nettopp det – det beste i 2023.

Forrige blogg Stjerneskuddet Color Wow!
Neste blogg Strålende hår denne høytiden!