Hopp til innhold
Fargerike Amika! - Cancam

Fargerike Amika!

Velkommen til verden av Amika – et fargerikt hårpleiemerke som bringer liv, kreativitet og glede til hårpleierutinen din. Amika ble født ut av en lidenskap for å bryte grenser og feire individualitet. Med en dristig og leken tilnærming til skjønnhet, inspirerer vi deg til å omfavne din unike stil og uttrykke deg selv med håret ditt som lerret.

Amika sitt motto er enkelt: "Hair Rebellion" - de oppmuntrer deg til å bryte fri fra konvensjonene og uttrykke din autentiske selv. Om du er eventyrlysten og foretrekker å vedlikeholde den naturlige gløden i håret ditt, har Amika produktene som vil hjelpe deg med å oppnå akkurat det utseendet du drømmer om.

Amika er drevet av en bærekraftig tilnærming til skjønnhet og velvære. de bruker nøye utvalgte, naturlige ingredienser som ivaretar helsen til håret ditt, samtidig som de tar vare på miljøet. Produktene er fri for skadelige kjemikalier og er ikke testet på dyr, slik at du kan føle deg bra både innvendig og utvendig.

Vi starter med å presentere det nyeste tilskuddet i Amikas sortiment..

Amika The Wizard Silicone-Free Primer

Amika The Wizard Silicone-free Detangling primer - en revolusjonerende nyhet som vil forandre din hårpleierutine. Dette lette, silikonfrie primingserumet er spesielt utviklet for å gjøre håret ditt mykt, glatt og lett å gre gjennom.

The Wizard er laget med omsorgsfullt utvalgte naturlige ingredienser som gir næring til håret ditt uten å tynge det ned. Med en unik blanding av botaniske ekstrakter og fuktighetsgivende oljer, virker dette primeren på magisk vis for å redusere floker og knuter, og etterlater håret ditt utrolig glatt og skinnende.

Ikke bare fungerer The Wizard som en effektiv floke løser, men den gir også en beskyttende barriere mot skader fra varmestyling og andre ytre påkjenninger. Denne allsidige primeren fungerer som et usynlig skjold som holder håret ditt friskt og sterkt, samtidig som det forbedrer stylingens varighet og resultat.

Med Amika The Wizard Silicone-free Detangling primer kan du nyte en enklere og mer behagelig hårpleierutine. Amika The Wizard - den ultimate redningen for flokefritt, mykt og skinnende hår!

Kjøp den herAmika tilbyr et bredt spekter av produkter som dekker alle aspekter av hårpleie, fra shampoo og balsam til stylingprodukter og verktøy. Uansett om du har rett hår, krøller eller noe midt imellom, har vi løsningen som passer for deg. 

Her er noen av våre favoritter fra Amika!

Amika The Kure

Amika The Kure er en fantastisk plass å starte om du aldri har prøvd produkter fra Amika før. Det er en banebrytende serie av hårpleieprodukter som er spesielt utviklet for å reparere, styrke og gjenopplive selv det mest skadede og tørre hår. Med en sofistikert og avansert formel, gir denne kolleksjonen en dyp pleie som tar vare på håret ditt fra innsiden og ut.

The Kure Collection er beriket med et kraftig kompleks av naturlige ingredienser som keratin, hydrolyserte proteiner og omega-fettsyrer, som virker i harmoni for å gjenopprette hårets naturlige struktur og gi det en intens næring.

Uansett om håret ditt er skadet av hyppig varmestyling, kjemiske behandlinger eller miljømessige påkjenninger, kan du stole på Amika The Kure Collection for å gi det den kjærlige omsorgen det trenger. Etter bruk vil du merke at håret ditt føles mykere, sterkere og mer elastisk, og får tilbake sin naturlige glans og vitalitet.

Med en delikat og behagelig duft, gir The Kure Collection en luksuriøs opplevelse hver gang du tar vare på håret ditt. Produkter som inngår i kolleksjonen inkluderer shampoo, balsam, hårmaske og leave-in produkter som alle jobber sammen for å gi deg et strålende og sunt hår.

Kjøp The Kure her

Amika Perk Up Dry Shampoo

Amika Perk Up Dry Shampoo er din redning på travle dager når du trenger å forfriske håret uten å vaske det. Denne innovative tørrsjampoen er en ekte tidsbesparer som absorberer overflødig olje, smuss og lukt fra håret, og etterlater det rent, lett og fullt av volum.

Med en unik formel som inneholder riskornstivelse og næringsrike ekstrakter, forvandles håret ditt fra matt til fantastisk på et øyeblikk. Perk Up Dry Shampoo gir deg muligheten til å friske opp stilen din, forlenge hårvasken og tilføre et naturlig utseende uten å etterlate hvite rester.

Du vil bli forelsket i den nydelige duften som løfter humøret, samtidig som den kamuflerer eventuelle ubehagelige lukter. Uansett om du har langt hår, korte lokker eller krøller, er denne tørrsjampoen lett å påføre og gir deg den friskheten du trenger hele dagen. Med Amika Perk Up Dry Shampoo kan du si farvel til fettete og livløse lokker, og si hei til enkle, stilige og velduftende hår.

Kjøp den her

Amika Bust Your Brass Intense Repair Mask

Amika Bust Your Brass Intense Repair Mask er en hårmaske skapt spesielt for å pleie og gjenopprette blonde, sølvfargede eller grå hårfarger. Denne kraftige masken er formulert med en unik blanding av naturlige ingredienser som keratin, jojobafrøolje og vitamin B5, som jobber sammen for å gi intens fuktighet og næring til håret ditt.

Hvis du ønsker å kvitte deg med uønskede gule eller messingaktige toner, er dette produktet svaret. Bust Your Brass Intense Repair Mask nøytraliserer gule fargetoner og etterlater håret ditt med en vakker, kald blond eller sølvfarge.

Ikke bare gir denne masken en imponerende fargekorreksjon, men den fungerer også som en dyp reparasjon for skadet og svekket hår. Etter bruk vil du merke at håret ditt blir mykt, glansfullt og fullt av liv. Det vil føles sterkere, mer elastisk og enklere å style.

Bruk Amika Bust Your Brass Intense Repair Mask regelmessig for å oppnå ditt drømmehår og få ut det beste av dine blonde eller sølvfargede nyanser. Uansett om du har naturlig blondt hår eller har fått hjelp av en fargebehandling, vil denne masken gi deg den ultimate pleien for å bevare en strålende farge og et sunt hår.

Kjøp den her

Dream Routine Overnight Treatment

Amika Dream Routine Overnight Hydration Treatment er den ultimate drømmebehandlingen for håret ditt mens du sover. Denne banebrytende nattmasken gir en dyp og intens fuktighetsgivende effekt som gjenoppliver tørt, livløst og skadet hår.

Formulert med en rik blanding av botaniske ekstrakter, ceramider og aminosyrer, virker denne masken i løpet av natten for å gjenopprette hårets naturlige glans og mykhet. Den bidrar også til å styrke og beskytte håret mot fremtidige skader, noe som gjør det mer motstandsdyktig og sunt.

Dream Routine Overnight Hydration Treatment er enkel å bruke. Påfør masken i tørt eller håndkletørket hår før du legger deg, og la den virke mens du sover. Om morgenen vil du våkne opp til et hår som føles forvandlet - silkemykt, glansfullt og enkelt å style. Med Amika Dream Routine Overnight Hydration Treatment kan du glede deg over å våkne opp til et hår som ser ut som om du nettopp har forlatt frisørsalongen.

Kjøp den her

Amika Power Hour Curl Spray

Amika Power Hour Curl Refreshing Spray er den ultimate redningen for dine naturlige krøller. Med denne innovative sprayen kan du friske opp og definere krøllene dine på bare noen få sekunder.

Formulert med omsorgsfullt utvalgte ingredienser som aloe vera, havtorn og kassia, gir denne sprayen fuktighet til krøllene dine og bidrar til å gjenopprette deres naturlige spenst og glans. Enten krøllene dine er naturlige eller stylet, vil Power Hour Curl Refreshing Spray forvandle dem fra flatt til fabuløst.

Enkel å bruke - bare spray over håret og klem eller scrunch krøllene forsiktig for å fornye og aktivere dem. Denne sprayen er også ideell for å tilføre ekstra volum og tekstur til krøllene dine uten å føles klissete eller tung.

Amika Power Hour Curl Refreshing Spray er en nødvendighet for alle krøllete hårtyper. Den gir deg muligheten til å bevare og definere dine vakre krøller gjennom hele dagen. Ta kontroll over dine krøller og få en frisyre som er leken, livlig og full av bevegelse.

La Amika Power Hour Curl Refreshing Spray bli din beste venn når det gjelder å oppnå perfekte krøller hver dag. Uansett om du er på farten eller ønsker å forlenge din styling, vil denne sprayen bli ditt hemmelige våpen for uimotståelige krøller.

Kjøp den her

Amika Soulfood Nourishing Mask

Amika Soulfood Nourishing Mask er en dypt nærende hårmaske som gir intensiv pleie til tørt, skadet og livløst hår. Drevet av en kraftig blanding av naturlige ingredienser som havreprotein, jojobafrøolje og vitamin C, gir denne masken en dyp fuktighetsgivende effekt som gjenoppretter hårets naturlige glans og mykhet.

Uansett om håret ditt har lidd under hyppig varmestyling, kjemiske behandlinger eller ytre påkjenninger, vil Soulfood Nourishing Mask være din ultimate redning. Den trenger dypt inn i håret, og hjelper til med å styrke det fra innsiden og ut. Etter bruk vil du merke at håret blir betydelig mykere, mer håndterbart og mindre utsatt for splittede tupper.

Amika Soulfood Nourishing Mask er enkel å bruke - påfør den i håndkletørket hår etter shampoo, la den virke i 5-10 minutter, og skyll grundig. Resultatet vil være sunt, glansfullt og revitalisert hår som ser ut som om du nettopp har forlatt frisørsalongen.

Duften på denne masken er helt magisk og vi lover at Amika Soulfood Nourishing Mask vil bli din nye favoritt for å få tilbake et hår som er fyldig, glatt , velduftende og strålende.

Kjøp den her

 

Så velkommen til Amikas verden av skjønnhet, lidenskap og individualitet. La oss sammen skape en revolusjon i håret ditt og gjøre hver dag til en fest for farger, stil og selvtillit. Så grip sjansen til å uttrykke deg selv på en måte du aldri har gjort før, med Amika ved din side!

Forrige blogg Finn din personlighet med Framar!
Neste blogg Veien til sunt og glansfult hår!