Hopp til innhold
Har du husket alt til ferien? - Cancam

Har du husket alt til ferien?

Planleggingen av en ferie kan være både spennende og stressende. Fra å velge det perfekte reisemålet til å pakke kofferten med alle nødvendighetene, er det mye å tenke på. Men har du noen gang tenkt på hvilke hårprodukter som passer best til ferien din?

Enten du skal til de hvite sandstrendene i Maldivene eller de majestetiske fjellene i Sveits, er det viktig å velge riktige hårprodukter som passer til klimaet og aktivitetene du har planlagt. I dette blogginnlegget introduserer vi deg for hårprodukter i mindre format, som er perfekte til din neste feriedestinasjon. 

Fra UV-beskyttende hårpleieprodukter som skjermer håret mot solens skadelige stråler til fuktighetsgivende produkter som bekjemper tørrhet og frizz, har vi nøye plukket ut disse produktene for å sikre at håret ditt ser fantastisk ut uansett hvor du befinner deg i verden. 

Så slapp av, len deg tilbake og la oss ta deg med på en hårpleiereise rundt om i verden. Les videre for å oppdage hvilke produkter som vil sikre at håret ditt ser fantastisk ut mens du nyter din neste feriedrøm!

Moroccanoil Travel Kit

Et kit som har alt og litt mer?
Moroccanoil har pakket klart de viktigste ferieheltene til deg som snart skal ut på neste tur. Her får du Moroccanoil treatment, som gir fukt, glans, næring og inneholder UV-beskyttelse! Samt fuktighet til både hår å hender, slik at du kan unngå at håret blir sprøtt og uhåndterlig denne sommeren. Tar du med deg denne, vil du kunne stråle uansett hvor reisen ender!

Kjøp den her


Kevin Murphy Shimmer Shine

Opptatt av skinnende feriebilder på stranden?
Shimmer Shine er virkelig magi på flaske, for deg som leter etter et produkt som gir glans som synest på avstand, selv på kveldsmiddagen! Men ikke la deg lure, denne inneholder godt med pleie og næring. Dette produktet er perfekt til deg som ønsker å la dine naturlige lokker skinne, uten å måtte ty til å pakke hele dusj kabinettet!

Kjøp den her


Living Proof Dry Shampoo

Er du lei av at tørr-sjampoen alltid går tom midt i ferien?
Vi introduserer en tørr-sjampo som skiller seg ut fra resten! Med sin lette konsistens, ikke klebrige følelse og umiddelbare resultater, vil denne redde deg fra fett hår gjennom sommeren. Ikke minst, så vil du ikke oppleve at denne går tom før ferien er over, ettersom den er utrolig drøy i bruk!

Kjøp den Her


Davines hårmasker

Er du en av de som vet at håret blir helt håpløst på reise?
Disse maskene vil være essentielle for deg som ønsker noe som både er dyptvirkende og slår av effekten av en gøyal sommer. Vår favoritt Spotlight Circle er ikke noe mindre enn helt magisk! Glansen, fukten og mykheten vil øke drastisk etter første runde av denne masken. Men husk, disse skal ikke erstatte din Balsam for alltid, uansett hvor fristende dette vil bli, da det er en dyptvirkende kur som funker best i en kort periode. Aka ditt neste ferie eventyr!

Kjøp Spotlight Circle Her


Oribe travel Size

Et lite stykke luksus til reisen?
Det er ingen hemmelighet at Oribe er et merke de fleste kjøper når de ønsker å unne seg noe ekstra. Med sine lette konsistenser, pleiende ingredienser og effektivitet, Gjør Oribe produktene akkurat det de sier og mer. I vår koffert vil du finne Dry Texturizing Spray, som er den perfekte kompisen til deg som liker frisyrer som holder volum og tekstur, uansett vær og vind.

Kjøp Oribe Dry Texturizer herSå dette var noen av våres beste tips til hva du burde pakke ned i kofferten!

Selvom du bare skal være hjemme i ferien vil du ha god nytte av å investere i produkter som bevarer håret ditt. Og om du nå er en av de som spent venter på avreise, så kan det lønne seg å bestille NÅ slik at du sikrer deg en bekymringsfri tur denne sommeren!

God tur og god sommer fra oss i Cancam :)

Forrige blogg Big City Bride: Madrid
Neste blogg Big City Bride: Milan