Hopp til innhold
Superhelten Kevin Murphy! - Cancam

Superhelten Kevin Murphy!

Kevin Murphy er et innovativt og unikt hårpleiemerke som har tatt verden med storm. Med fokus på bærekraft, kvalitet og ytelse har Kevin Murphy revolusjonert hårpleieindustrien.

Shop Kevin Murphy her

Hver Kevin Murphy-produkt er formulert med nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet, inkludert essensielle oljer, planteekstrakter og andre naturlige ingredienser som gir en fantastisk følelse og enestående resultater. De jobber også med å minimere bruken av unødvendige kjemikalier og mikroplast for å redusere belastningen på miljøet.

Men det er ikke bare kvaliteten på produktene som gjør Kevin Murphy unikt. Merket har også en visjon om å forandre verden ved å inspirere til bærekraftig praksis innen hårpleieindustrien.

Kevin Murphy har serier for alle behov og hårtyper, Og vi har samlet sammen noen av våre og kundenes favoritter!

Kevin Murphy Hydrate me Wash

Kevin Murphy Hydrate Me Wash er en fuktighetsgivende shampoo med kakadu plomme for kjemisk tørt hår. Vitamin A, E og C sørger for silkemykt hår og mye fuktighet. Denne rensen passer alle hårtyper
Shop Hydrate Me Wash her

Kevin Murphy Body Builder

Kevin Murphy Body Builder er en vektløs og fuktighetsgivende volume mousse med vitamin B5 og Tangerin. Gir mulighet for å skape store fasonger, definere bølger og gjøre håret fyldigere med silkemyk hold.
Shop Body Builder Her

Kevin Murphy Smooth Again

Kevin Murphy Smooth Again er en meget næringsgivende leave-in treatment med mykgjørende effekt for kraftig, tykt, frizzy eller krøllet hår. Essensielle oljer fra Immortelle, Baobabfrø, Orkide og Lotusblomst etterlater håret silkemykt.
Shop Smooth Again Her

Over til våre favorittserier fra Kevin Murphy:

Til de som ønsker pleie og glansKevin Murphy Hair Resort er en populær serie av hårpleieprodukter som tilbyr en luksuriøs opplevelse for hårpleie. Serien består av ulike produkter som shampoo, balsam, stylingprodukter og behandlinger som er utviklet for å gi næring til håret, beskytte det mot skader og samtidig gi det en fantastisk glans og volum.

Kevin Murphy Hair Resort er kjent for å bruke kun de beste og mest naturlige ingrediensene i produktene sine, som er spesielt utvalgt for å gi optimal effekt og minimere potensielle skader. Produktene er fri for parabener, sulfater og andre skadelige stoffer, og er dermed skånsomme mot både håret og miljøet.

En av de mest populære produktene i serien er Kevin Murphy Hair Resort Spray, som er en saltvannsspray som gir håret en naturlig og avslappet strand-look. Den inneholder blant annet ekstrakt av havtorn, som tilfører næring til håret og gir det en sunn glød.

Shop Hair Resort her


For Blondinene

Hvis du er blond og leter etter produkter som kan hjelpe deg med å opprettholde og forbedre den blonde fargen i håret ditt, kan Kevin Murphy Blonde Angel-serien være et godt alternativ.

Blonde Angel-serien inneholder produkter som er formulert med naturlige ingredienser og essensielle oljer for å bidra til å bevare og forbedre den blonde fargen i håret ditt. Serien er spesielt designet for å motvirke uønskede gule og oransje toner som kan oppstå i blondt hår over tid.

En av de mest populære produktene i Blonde Angel-serien er sjampoen, som er spesielt utviklet for å rense og styrke blondt hår uten å strippe det for naturlige oljer og fuktighet. Sjampoen inneholder ingredienser som kamille, murumuru-smør og mango-frø-smør, som bidrar til å gi håret en sunn glans og en jevn, naturlig farge.

Kevin Murphy Blonde Angel-serien inkluderer også balsam, hårkur og stylingprodukter som er spesielt formulert for å styrke, beskytte og gi næring til blondt hår. Produktene bidrar til å gi deg det sunne, skinnende blonde håret du alltid har ønsket deg!

Shop Blonde Angel Her

For Krøller


Kevin Murphy Killer er en hårpleieserie spesielt utviklet for å gi liv til krøllete hår. Serien er en del av Kevin Murphy sin profesjonelle hårpleieproduktlinje og er utviklet for å gi krøllene dine det ultimate løftet og definisjonen.

Killer-serien inneholder produkter som er spesielt formulert for å tilføre fuktighet og pleie til krøllete hår, samtidig som de bidrar til å kontrollere frizz og gi håret en glatt og glansfull finish. Produktene er fri for sulfater og parabener, og inneholder kun naturlige ingredienser som virker skånsomt på håret ditt.

En av de mest populære produktene i Killer-serien er Killer Curls, som er spesielt utviklet for å definere krøllene og gi dem liv. Kremen inneholder ingredienser som ingefærrot og bambusekstrakt, som bidrar til å styrke håret og beskytte det mot skader fra varmebehandlinger og ytre påvirkninger.

Kevin Murphy Killer-serien er et flott valg for de med krøllete hår som ønsker å gi liv til krøllene sine og skape en sunn og definert look.

Shop Kevin Murphy Killer her


Finn din nye favoritt i den fantastiske serien Kevin Murphy!

Forrige blogg Nyheten Oribe Serene Scalp Oil Control
Neste blogg Oppdag nyheten Iles Formula