Hopp til innhold
Lei av grått hår? - Cancam

Lei av grått hår?

Iles Formula har lansert GRAY DELAY BOOSTER. En svært effektiv, botanisk, behandling uten kjemikalier som reduserer hvitt og grått hår, og gjenoppretter den naturlige hårfargen i eget DNA.

En trippelvirkende booster med klinisk testede ingredienser, Silverfree™ + Melanogray™ + Songyi "Matsutake" soppekstrakt. Denne bærekraftige, antioksidantrike formelen gir resultater innen 3 måneder, etter daglig bruk.

Silverfree™ er en potent, ingrediens uten kjemikalier som er klinisk bevist for å forsinke hvitt eller grått hår. Den tilbakestiller hårsekkens autentiske hårpigmentering, samtidig som den gir beskyttelse mot oksidativ skade forårsaket av celleaktivitet og eksponering.


Melanogray™ er en klinisk testet essens mot grått hår som er fremstilt på en holdbar måte av resirkulert peelpasta fra den økologiske Chios mandarinen. Melanogray™ stimulerer melaninsyntese og antioksidantaktivitet i hårsekken, og beskytter melanocytter mot effekten av stress. Denne blandingen gir en langvarig re-pigmenteringseffekt.


Songyi "Matsutake" soppekstrakt forsinker utbrudd av grått hår ved å nøytralisere frie radikaler, og redusere oksidativ skade på hårsekkene. Den anti-inflammatoriske effekten lindrer betennelse i hodebunnen og hårsekkene, og skaper et optimalt miljø for sunn hårvekst og melaninproduksjon.


Sichuan pepperekstrakt etterligner botox-effekter, og motvirker aldringseffekter i
hodebunnen.

Q&A

Hvem bør bruke Gray Delay Booster?

Kvinner og menn som lider av tap av hårfarge forårsaket av noe av følgende, vil alle ha nytte av Iles Formula Grey Delay Booster:
- Alder
- Genetikk
- Hormonelle endringer (Etter graviditet + før/etter/under overgangsalderen)
- Stress
- Kostholdsendringer
- Miljøfaktorer

Er det noen situasjoner der Grey Delay Booster ikke hjelper for å redusere veksten av grått hår?
Nei, når den brukes konsekvent, vil Iles Formula Grey Delay Booster levere resultater på alt grått hår. Men siden dette er en behandling, er jevnlig bruk viktig. Følg bruksanvisningen, og sørg for daglig påføring i hodebunnen på grått hår.

Vil dette gjøre håret mitt fett, flassende eller etterlate noen rester?
Nei, Iles Formula Grey Delay Booster er lett og fri for avfallsrester; ingen fett, ingen flak.


Kan jeg fortsette hårfargebehandlingene mine når jeg bruker Iles Formula Grey Delay Booster?
Ja, Iles Formula Grey Delay Booster er ikke en hårfarge eller en toning. Den er pigmentfri og kan trygt brukes i kombinasjon med alle hårfargebehandlinger i salong eller hjemme.


Er det fargepigment i Grey Delay Booster?
Nei, denne formelen er helt uten fargepigmenter.


Jeg bruker allerede Scalp + Hair Rejuvenating Booster. Er det ok å bruke denne sammen med Grey Delay Booster?
Ja, Iles Formula Grey Delay og Scalp + Hair Rejuvenating Boosters er uten kjemikalier. De kan trygt brukes sammen for å gi et friskt hår.


Må jeg fortsette å bruke Grey Delay Booster etter den første 3-måneders behandlingsperioden?
Studier viser at nøkkel-ingrediensene har langvarige effekter, opptil 4 måneder. Vi
anbefaler imidlertid på det sterkeste å fortsette å bruke formelen i hodebunnen 2-3 ganger i uken for å opprettholde resultatene etter den første 3-måneders behandlingen.

Shop Gray Delay Booster her.

Forrige blogg Tørt hår etter sommeren?
Neste blogg Cancam tipser - Frizz-fritt hår!