Hopp til innhold
Must Haves for deg med krøller! - Cancam

Must Haves for deg med krøller!

Velkommen til vår guide til deg med krøller! 
Enten du har lett bølgete hår eller stramme korketrekkere, vet vi hvor utfordrende det kan være å finne riktige produkter og løsninger som virkelig pleier og fremhever de vakre krøllene dine. Derfor har vi satt sammen en liste over nøkkelprodukter, samt gode råd, som vil forvandle din krøllete hårpleierutine til en ekte luksusopplevelse. Utforsk de 5 mest effektive løsningene som vil få dine krøller til å stråle!

 • Definerende krøllekrem eller gel: For å fremheve og definere krøllene dine, bruk en krøllekrem eller gel som passer til din hårtype. Påfør produktet jevnt gjennom håret, fra røttene til tuppene, for å skape vakre og definerte krøller uten å tynge dem ned.
Våre anbefalinger:

Moroccanoil Curl Defining Cream

Moroccanoil Curl Defining Cream er en eksepsjonell krøllekrem som har vunnet hjertene til våre kunder, med god grunn! Designet spesielt for å definere og temme krøller, gir denne kremen en uimotståelig mykhet og glans til håret, samtidig som den holder frizz under kontroll.

Beriket med nærende arganolje, er Moroccanoil Curl Defining Cream en kraftig fuktighetsgiver som tilfører næring til tørre og skjøre krøller. Produktets lettvektige formel etterlater ikke håret klissete eller fettete, noe som gjør det ideelt for daglig bruk. Med denne kremen kan du glede deg over en god hårdag, hver dag!

Kjøp den her


KMS Curlup Wave Foam

KMS Curl Up Wave Foam er en banebrytende skum for krøller som vil forvandle din krøllepleie til en lek. Dette fantastiske produktet er skapt for å gi deg vakre, definerte og spenstige krøller uten å føles stive eller krispige.

Med sin unike formel gir KMS Curl Up Wave Foam deg full kontroll over dine krøller, slik at du kan style dem akkurat slik du ønsker. Skummet er lett og enkelt å påføre, og det gir en jevn fordeling gjennom håret, noe som gir en naturlig og flott look. En av de fantastiske egenskapene til KMS Curl Up Wave Foam er dens evne til å beskytte håret mot varmeskader, noe som gjør den ideell for bruk sammen med varmestylingverktøy.

Enten du ønsker å skape elegante bølger eller fyldige korketrekkere, vil KMS Curl Up Wave Foam være din beste venn når det kommer til å forme og style dine krøller. Du vil bli imponert over hvor enkelt det er å oppnå profesjonelle resultater, takket være dette fantastiske produktet.

Kjøp den her


 • Fuktighetsgivende sjampo og balsam: Start dusj rutinen med en fuktighetsgivende sjampo som er fri for harde sulfater og parabener. Sulfater kan strippe håret for naturlige oljer og føre til tørre krøller. Etter sjamponering, bruk en fuktighetsgivende balsam for å gi næring til håret, redusere krus og lette ut kammingen.

  Våre anbefalinger:


  Kerastase Curl Manifesto

  Kerastase Curl Manifesto er en banebrytende produktserie som feirer og pleier krøllete hår på en helt unik måte. Med en eksklusiv formel, er Curl Manifesto skapt spesielt for å møte behovene til krøllete hårtyper, uansett tekstur eller bølge.

  Denne fantastiske produktserien tilbyr alt du trenger for å omfavne og forbedre dine naturlige krøller. Med sjampo og balsam som gir intens fuktighet og styrke, gir Curl Manifesto en komplett og skreddersydd pleierutine for krøllete hår.

  Beriket med nærende ingredienser som manuka honning og ceramider, gir Curl Manifesto en dyp og langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette reduserer frizz, gir glans og gjør krøllene myke og smidige.

  Kerastase har virkelig satt en ny standard for krøllepleie med Curl Manifesto. Produktene er skånsomme mot håret, og deres fantastiske duft gir en luksuriøs opplevelse hver gang du bruker dem.


  Kjøp den her


  Davines Love Curl

  Love Curl-serien fra Davines er en eksepsjonell produktlinje skapt spesielt for å pleie og definere krøllete hår på en kjærlig måte. Med en dedikasjon til bærekraft og naturlige ingredienser, tar Love Curl-serien vare på dine krøller samtidig som den respekterer miljøet.

  Produktserien tilbyr alt du trenger for å fremheve og omfavne dine naturlige krøller. Med sjampo og balsam som gir en skånsom og effektiv rengjøring, vil Love Curl-serien ta vare på alle aspekter av dine krøllete hårbehov.

  Davines har omfavnet en "slow food" filosofi i produksjonen av Love Curl-serien, noe som betyr at ingrediensene blir nøye utvalgt og behandlet med omsorg. Formlene er beriket med nærende ekstrakter fra oliven, som gir en intensiv fuktighetsgivende effekt og etterlater krøllene myke og smidige.

  Med Love Curl-serien fra Davines kan du virkelig vise dine krøller kjærlighet de fortjener. Ikke bare vil du få vakre og sunne krøller, men du vil også være en del av en bærekraftig og omsorgsfull hårpleieopplevelse.

  Kjøp den her

  • Hårkur: En gang i uken, behandle krøllene dine med en Hårkur for intensiv fuktighetsgivende behandling. Dette vil bidra til å gjenopprette skadet hår, redusere frizz og forbedre elastisiteten til krøllene.

  Våre anbefalinger:


  Oribe Moisture & Control Masque

  Oribe Moisture and Control Masque er den ultimate redningen for tørt, krøllete hår som trenger intensiv fuktighetsgivende pleie. Denne luksuriøse hårmasken har blitt hyllet av eksperter over hele verden for sin overlegne effektivitet.

  Beriket med eksklusive ingredienser som kakaosmør, murumuru-smør og cupuacu-smør, gir Oribe Moisture and Control Masque en dyptvirkende næring som umiddelbart gjennomtrenger hårstråene. Resultatet er glansfulle, myke og definerte krøller som ser sunne og livlige ut.

  Gi håret ditt den ultimate kjærligheten og næringen det trenger, og opplev en uimotståelig krøllefrisyre som vil stjele rampelyset uansett hvor du går.

  Kjøp den her


  O-Way Curly Hair Mask

  O-Way Curly Hair Mask er skapt spesielt for å omfavne og pleie krøllete hår på en naturlig og bærekraftig måte. Denne revolusjonerende masken er en del av O-Way (Organic Way) sin økologiske produktserie, som fokuserer på å levere kvalitetsprodukter uten å skade verken håret eller miljøet.

  Drevet av naturlige og økologiske ingredienser, gir O-Way Curly Hair Mask en intensiv fuktighetsgivende behandling som revitaliserer og forvandler tørre, krusete krøller. Masken er rik på nærende ingredienser som biodynamisk rød vindrueekstrakt, økologisk karitésmør og etisk produsert murumuru-smør, som etterlater krøllene myke, smidige og definerte.

  O-Way Curly Hair Mask har en evne til å forbedre hårets elastisitet og styrke, samtidig som den temmer frizz og forhindrer krusete hår. Masken er skånsom mot håret og er ideell for daglig bruk uten å tynge ned krøllene.

  Med O-Way Curly Hair Mask kan du føle deg trygg på at du gir dine kjære krøller den kjærligheten de fortjener, samtidig som du bidrar til å bevare planeten.

  Kjøp den her


  • Leave-in conditioner: Etter dusjing, påfør en leave-in conditioner for å låse inn fuktighet gjennom dagen. Dette produktet fungerer som en beskyttende barriere og gir ekstra fuktighet til tørre krøller.


  Våre anbefalinger:


  Redken All Soft Mega Curls Hydramelt

  Redken All Soft Mega Curls Hydramelt er en fantastisk Leave-in som gir intensiv fuktighetspleie til tørre og krusete krøller. Denne unike og innovative formelen er spesielt utviklet for å gi dyp næring og definisjon til alle typer krøller.

  Beriket med en kraftig blanding av ingredienser, inkludert sacha inchi-ekstrakt og cactusfikenekstrakt, virker Redken All Soft Mega Curls Hydramelt som en balsam og leave-in krem i ett. Den smelter bokstavelig talt inn i håret, og gir umiddelbar mykhet og glans uten å tynge ned krøllene. Den gir en langvarig effekt som holder krøllene vakre og definerte hele dagen.

  Med denne krøllekremen vil du endelig kunne omfavne og feire din naturlige tekstur med tillit og glede.

  Kjøp den her


  Milk Shake Curl Passion

  Milk Shake Curl Passion Leave in er en enestående leave-in krem som gir kjærlig pleie til krøllete hår. Denne kremen er en del av Milk Shake sin innovative produktserie, som har fokus på å tilby kvalitetsprodukter med naturlige ingredienser for å ta vare på håret på best mulig måte.

  Med en lett konsistens, trenger Milk Shake Curl Passion Leave in raskt inn i håret og gir umiddelbar fuktighet og mykhet uten å tynge ned krøllene. Kremen er beriket med organiske ekstrakter som aloe vera gel, murumuru-smør og papayaproteiner, som virker sammen for å gi definisjon og glans til dine vakre krøller.

  Milk Shake Curl Passion Leave har en evne til å beskytte krøllene mot ytre påkjenninger, som varmestyling og forurensning som gjør den til den ideelle daglige behandlingen for å holde krøllene sunne og sterke.


  Kjøp den her


  Vårt siste tips til deg som ønsker å bevare krøllene dine:

  • Mikrofiberhåndkle eller silkepute: For å redusere krus og skånsomt tørke krøllene dine, bruk en mikrofiberhåndkle i stedet for en vanlig bomullshåndkle. Mikrofiber er mykere og mindre skadelig for krøllene. Alternativt kan du investere i en silkepute, som vil bidra til å redusere friksjonen mot håret og minimere krus mens du sover.

   
  Takk for at du tok deg tid til å lese vårt blogginnlegg om tips og produktanbefalinger for krøllete hår! Vi håper at du har funnet verdifulle råd og inspirasjon til å omfavne og pleie dine unike krøller. Med riktig pleie og produkter, vil du kunne oppnå sunne, definerte og glansfulle krøller som stråler av selvtillit og skjønnhet. Gå videre og la dine fantastiske krøller skinne!

  Forrige blogg Oppdag bærekraft med Davines!
  Neste blogg Produktene for skadet hår!