Hopp til innhold
Nyhet! IGK haircare - Cancam

Nyhet! IGK haircare

Vi er stolte over å kunne presentere et nytt tilskudd til vårt sortiment..IGK Haircare! Et banebrytende og nyskapende hårpleiemerke som setter standarden for moderne, trendy og effektive hårpleieprodukter. Med et fokus på å forene innovasjon, stil og kvalitet tilbyr IGK Haircare et bredt spekter av produkter som er designet for å imøtekomme ulike hårtyper og behov.

Merkevarens engasjement for å skape produkter som er skånsomme mot håret og samtidig leverer imponerende resultater, har gjort dem til et foretrukket valg blant profesjonelle stylister, moteikoner og en bred kundebase verden over. IGK Haircare representerer en moderne tilnærming til skjønnhet og gir en mulighet for enkeltpersoner å omfavne sin individuelle stil mens de tar vare på hårets helse og utseende.

Vi har testet ut flere av produktene og har selvfølgelig noen anbefalinger til deg som ønsker å finne noe nytt å elske fra dette hårpleie merket.

Crybaby Smoothing and Finishing Serum

IGK Crybaby Smoothing Serum er et produkt som tilbyr en unik løsning for å temme og glatte ut urolig hår. Dette serumet er skapt for å bekjempe krus og frizz samtidig som det tilfører glans og mykhet til håret uten å tynge det ned.

Den lette, ikke-fettete formelen til Crybaby Smoothing Serum er beriket med kokosnøttolje og solsikkefrøolje, som arbeider sammen for å temme flyaways og gi næring til håret. Produktet fungerer effektivt på forskjellige hårtyper, og kan brukes på både vått og tørt hår for å oppnå en jevn, smidig og glansfull finish.

Med sin evne til å gi kontroll over håret og samtidig opprettholde naturlig bevegelse, har IGK Crybaby Smoothing Serum blitt en favoritt blant de som ønsker å oppnå en polert og velstelt frisyre uten å miste hårets naturlige tekstur.

Kjøp det her


L.A Blonde Purple Toning Spray

L.A. Blonde Toning Spray er en toningspray som er spesielt utviklet for å lysne, tone og forbedre blonde nyanser. Denne sprayen er designet for å nøytralisere uønskede gule og messingfargede toner i blonde eller lysere hår, og samtidig gi en vakker, kjølig og askeaktig blond fargetone.

Med en kombinasjon av lilla pigmenter og nærende ingredienser som kamilleekstrakt og perlemor, jobber L.A. Blonde Toning Spray for å redusere gulskjær og gi håret en frisk, klar og lysere nyanse. Den lette sprayformelen gjør det enkelt å bruke produktet jevnt over håret uten å tynge det, samtidig som den gir næring og fuktighet til håret.

Enten du har naturlig blondt hår eller farget hår, gir IGK L.A. Blonde Toning Spray en mulighet for å opprettholde hårfargen, slik at det ser glansfullt og strålende ut. 

Kjøp den her


Body Language Rice Water Mist

IGK Body Language Rice Water Mist er et foryngende og revitaliserende hårspray som er beriket med risvann og andre naturlige ingredienser. Den lette og næringsrike formelen er utformet for å styrke, mykgjøre og tilføre glans til håret.

Risvann er kjent for sine styrkende egenskaper og evnen til å fremme sunn hårvekst. Sammen med ekstrakter fra aloe vera og ingefær, bidrar sprayen til å tilføre fuktighet, styrke hårstråene og berolige hodebunnen. Det kan brukes på både vått og tørt hår, som kan brukes som en del av din daglige hårpleierutine for å styrke håret og forbedre dets tilstand.

Den milde og pleiende formuleringen gjør den egnet for forskjellige hårtyper og etterlater håret mykt, glansfullt og mer håndterbart.

Kjøp den her


IGK Cash In Instant Repair Serum

IGK Cash In Instant Repair Serum er en behandling som tilbyr øyeblikkelig reparasjon og pleie for skadet eller tørt hår. Denne serumformelen er utviklet for å gi umiddelbar næring og gjenopprette hårets mykhet, glans og styrke.

Beriket med australsk macadamiaolje og ekstrakter fra kokosnøtt, bidrar dette serumet til å fukte og styrke håret samtidig som det reduserer synlige tegn på skade. Den lette formelen absorberes raskt i håret uten å tynge det ned, og den etterlater håret mykt, glatt og mer håndterbart.

IGK Cash In Instant Repair Serum fungerer som en rask og effektiv løsning for å gi umiddelbar pleie til skadet eller tørt hår. Uansett om håret er skadet av varme verktøy, kjemiske behandlinger eller ytre påvirkninger, gir dette serumet en nærende og reparerende effekt.

Kjøp den her


Big Time Volume And Thickening Mousse

IGK Big Time Volume And Thickening Mousse er designet for å gi løft, volum og fylde til håret uten å tynge det ned. Denne skumkonsistensen er spesielt utviklet for å skape en imponerende tekstur og fylde, samtidig som den gir støtte til håret gjennom hele dagen.

Den lette formelen til dette skummet er beriket med ingredienser som blant annet australsk peppermynteolje, som bidrar til å stimulere hodebunnen og skape en oppfriskende følelse. Produktet er også formulert for å beskytte håret mot varme verktøy og ytre påvirkninger.

IGK Big Time Volume And Thickening Mousse er en ideell løsning for å skape en imponerende voluminøs frisyre med tekstur og hold.

Kjøp den her


Antisocial Bond-Building Dry Mask

IGK Antisocial Bond-Building Dry Mask er et revolusjonerende tørrmaskespray som tilbyr en innovativ tilnærming til hårpleie. Dette unike produktet er designet for å styrke, pleie og reparere håret uten behov for vann.

Den lette og usynlige formelen til denne tørrmasken er beriket med bond-building teknologi som bidrar til å gjenopprette og styrke hårstrukturen. Den fungerer effektivt med å reparere skader på hårstråene, samtidig som den beskytter mot fremtidig skade fra ytre påvirkninger.

IGK Antisocial Bond-Building Dry Mask er en praktisk løsning for å tilføre næring og styrke til håret mellom vaskene. Den gir en umiddelbar følelse av mykhet, glans og styrke uten å tynge ned eller etterlate rester i håret. Dette produktet er ideelt for de som ønsker å pleie og styrke håret på en enkel og effektiv måte, uansett hvor de er.

Kjøp den her


Good Behavior Smooth Conditioner

IGK Good Behavior Smooth Conditioner er utviklet for å temme og glatte ut urolig hår. Denne balsamen jobber i harmoni med IGK's Good Behavior 4-in-1 Prep Spray for å gi en glatt og håndterbar finish.

Den unike formelen er beriket med vegetabilske proteiner og innovative ingredienser som kakaosmør og cupuaçu-smør for å tilføre fuktighet, styrke og mykhet til håret. Balsamen etterlater håret silkemykt og glatt uten å tynge det ned.

IGK Good Behavior Smooth Conditioner er ideell for å opprettholde et glatt og polert utseende på håret, og den fungerer spesielt godt for de som ønsker å temme frizz og ujevnheter i håret. Den gir også en behagelig duft og gjør håret mer håndterbart, noe som gjør stylingen enklere og mer effektiv.

Kjøp den her


Offline 3-Minute Hair Mask

IGK 3-Minute Hair Mask er en kraftfull og raskvirkende behandling som gir intensiv pleie til håret på bare tre minutter. Denne dyptvirkende masken er formulert med næringsrike ingredienser som kokosnøttolje, avokadoolje og sheasmør for å tilføre fuktighet, næring og mykhet til selv det tørreste og mest skadede håret.

Den hurtigvirkende formelen gjør at denne masken passer perfekt for travle tidsplaner. Den fungerer raskt for å gjenopprette og styrke håret, samtidig som den etterlater det glatt, glansfullt og enkelt å style.

IGK 3-Minute Hair Mask er en ideell løsning for å gi håret en intensiv behandling og revitalisere det på kort tid. Enten det er behov for ekstra fuktighet, styrke eller glans, gir denne masken en rask og effektiv løsning for å forvandle hårets tekstur og tilstand på bare noen få minutter.

Kjøp den her


Good Behavior 4-in-1 Prep Spray

IGK Good Behavior 4-in-1 Prep Spray er en innovativ og allsidig forberedende spray som tilbyr flere fordeler for håret. Denne sprayen fungerer som en multifunksjonell behandling, og er designet for å styrke, beskytte, glatte ut og redusere frizz i håret.

Den unike formelen er beriket med hydrolyserte vegetabilske proteiner og innovative polymerer som arbeider sammen for å styrke håret og beskytte det mot varmeskader fra stylingverktøy. Samtidig hjelper den med å temme frizz og ujevnheter i håret, mens den også bidrar til å gjøre det lettere å style.

IGK Good Behavior 4-in-1 Prep Spray er en essensiell forberedende trinn i hårpleierutinen. Den fungerer som en leave-in behandling som forbereder håret ditt for styling, samtidig som den gir næring og beskyttelse. Denne sprayen er ideell for å oppnå et glatt og polert utseende samtidig som den bidrar til å opprettholde hårets helse og styrke.

Kjøp den her


Vi håper dette innlegget kunne inspirere deg til å bli bedre kjent med IGK!

Oppdag din ultimate hårpleiepartner med IGK - merket som kombinerer innovasjon, stil og effektivitet for å transformere og berike ditt hår. Utforsk IGK's unike produkter og la håret ditt skinne med skjønnhet og vitalitet!


Forrige blogg Strålende hår denne høytiden!
Neste blogg Den store julegaveguiden!