Hopp til innhold
Nylansering av Kèrastase Nutritive! - Cancam

Nylansering av Kèrastase Nutritive!

Vi introduserer den nye lanseringen av Kérastase Nutritive!

Vi er stolte over å presentere det siste tilskuddet til den anerkjente hårpleielinjen fra Kérastase: Nutritive. Designet for å gi næring og revitalisere håret ditt, tilbyr denne innovative serien en komplett løsning for tørt og skadet hår.

Kérastase Nutritive kombinerer avansert vitenskapelig forskning med luksuriøse ingredienser for å levere eksepsjonelle resultater. Hvert produkt i serien er nøye formulert med en blanding av potente næringsstoffer og fuktighetsrike ingredienser for å møte de spesifikke behovene til tørt, sensibelt hår. Enten du sliter med frizz, tap av glans eller sprøe hårstrå, gir Nutritive en skreddersydd løsning for dine hårproblemer.Kjøp Kérastase Nutritive her

Kolleksjonen inneholder et omfattende utvalg av produkter, inkludert sjampo, balsam, masker og leave-in-behandlinger, alle ekspertutviklet for å fylle opp og gjenopprette hårets naturlige vitalitet. Formlene er beriket med en unik blanding av aktive ingredienser, som irisrotekstrakt, glukose, proteiner og lipider, som fungerer i synergi for å nære, fukte og beskytte håret ditt innenfra. Ønsker du å lære mer om de 3 nye heltene i denne serien?

Kèrastase Nutri-Supplement Split Ends Serum

Kérastase Nutri-Supplement Split Ends Serum tilbyr en rekke fordeler som i stor grad kan forbedre tilstanden til håret ditt. Her er 6 gode fordeler ved å bruke dette serumet:

 1. Reparasjon av slitte tupper: Serumet er spesielt utviklet for å reparere flisete tupper, en av de vanligste hårproblemene. Den fungerer ved å forsegle og reparere de skadede hårfibrene, og forhindrer ytterligere brudd.

 2. Næring og fuktighet: Nutri-Supplement Split Ends Serum er fylt med en blanding av svært nærende og fuktighetsgivende ingredienser. Den leverer essensielle næringsstoffer dypt inn i hvert hårstrå, fyller på fuktighet og gjenoppretter hårets naturlige helse og vitalitet.

 3. Glatt og silkeaktig tekstur: Dette serumet hjelper til med å temme frizz og etterlater håret ditt med en jevn og silkeaktig tekstur. Den gir en beskyttende barriere som hjelper til med å kontrollere "fly-aways", noe som resulterer i et mer polert og håndterbart utseende.

 4. Varmebeskyttelse: Serumet fungerer også som et skjold mot varmeskader forårsaket av stylingverktøy som hårføner, rettetang og krølltang. Den danner et beskyttende lag rundt hårstråene, minimerer de skadelige effektene av varmestyling og reduserer risikoen for ytterligere skader.

 5. Lett formel: Nutri-Supplement Split Ends Serum har en lett formel som ikke vil tynge ned håret eller føles fett. Den trekker raskt inn i håret uten å etterlate noen rester.

 6. Langvarige resultater: Regelmessig bruk av serumet kan føre til langvarige resultater. Over tid vil du merke en betydelig reduksjon i flisete tupper, økt hårstyrke og forbedret generell hårhelse. Håret ditt vil virke glattere, skinnende og mer spenstig.

  Ved å inkorporere Kérastase Nutri-Supplement Split Ends Serum i hårpleierutinen din, kan du effektivt behandle flisete tupper samtidig som du fremmer den generelle helsen og skjønnheten til håret ditt. Nyt fordelene med dette luksuriøse serumet og oppnå det nydelige, foryngede håret du ønsker.

  Kjøp Split Ends Serum Her


Kèrastase Lotion Thermique


Kérastase Lotion Thermique er en revolusjonerende hårkur som tilbyr en rekke fordeler for håret ditt. Her er 6 av fordelene ved å bruke dette innovative produktet:

 1. Varmebeskyttelse: En av de viktigste fordelene med Kérastase Lotion Thermique er dens evne til å gi varmebeskyttelse. Den danner et beskyttende skjold rundt hårstråene, og beskytter dem mot de skadelige effektene av varmestylingverktøy som hårføner og andre stylingverktøy. Dette bidrar til å forhindre varmeskader, som tørrhet, sprøhet og brudd.

 2. Næring og fuktighet: Lotionen er beriket med nærende ingredienser som trenger dypt inn i hårstrået, og gir essensiell fuktighet og hydrering. Dette bidrar til å gjenopprette og opprettholde hårets naturlige fuktighetsbalanse, og etterlater det mykt, glatt og smidig. De nærende egenskapene til lotionen bidrar også til å forbedre hårets generelle helse og spenst.

 3. Utjevning og frizzkontroll: Kérastase Lotion Thermique inneholder ingredienser som hjelper til med å glatte ut, reduserer krus og "fly-aways". Det skaper et slankt og polert utseende, noe som gjør håret mer håndterlig og lettere å style. Lotionens anti-frizzegenskaper bidrar til en elegant og profesjonell finish, selv i fuktige eller utfordrende værforhold.

 4. Enklere styling: Lotionens lette formel hjelper til med å filtre ut håret, noe som gjør det lettere å gre gjennom og style. Den minimerer floker, og reduserer risikoen for at håret brekker under børsting eller styling. Dette gjør hårstylingrutinen din mer effektiv og mindre skadelig for håret ditt.

 5. Forbedret glans og utstråling: Regelmessig bruk av Kérastase Lotion Thermique kan bidra til å forbedre den generelle glansen og utstrålingen til håret ditt. Lotionens nærende egenskaper og beskyttende barriere bidrar til en jevnere håroverflate, som reflekterer lys mer effektivt. Som et resultat fremstår håret ditt mer glansfullt, sunnere og mer levende.

 6. Langvarige resultater: Med konsekvent bruk gir Kérastase Lotion Thermique langvarige resultater. Håret ditt vil fortsette å dra nytte av dets beskyttende, nærende og stylingforbedrende egenskaper over tid. Med fortsatt bruk kan du forvente sunnere, mer spenstig hår som er bedre rustet til å tåle påkjenningen av daglig styling og miljøbelastninger.

  Ved å inkorporere Kérastase Lotion Thermique i hårpleierutinen din, kan du beskytte, gi næring og forbedre hårets skjønnhet. Opplev de transformative effektene av denne avanserte behandlingen og nyt sunnere, mer strålende låser.

  Kjøp Lotion Thermique her

Kèrastase Nutri-Supplement Scalp Serum


Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum tilbyr en rekke fordeler for hodebunnen og håret. Her er fordelene ved å bruke dette innovative produktet:

 1. Nærer og fukter hodebunnen: Serumet er spesielt formulert for å gi intensiv næring og fuktighet til hodebunnen. Den inneholder en blanding av potente ingredienser som fyller på med essensielle næringsstoffer, vitaminer og fuktighet, og fremmer et sunnere hodebunnsmiljø. Dette hjelper til med å bekjempe tørrhet, kløe og flak, samtidig som den forbedrer den generelle tilstanden til hodebunnen.

 2. Lindrer og beroliger irritasjon: Hvis du opplever hodebunnsirritasjon eller følsomhet, kan Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum hjelpe med å lindre og roe disse problemene. Den har anti-inflammatoriske egenskaper som reduserer rødhet, kløe og ubehag, og skaper en mer balansert og komfortabel hodebunn.

 3. Forbedrer hårveksten: En sunn hodebunn er avgjørende for optimal hårvekst, og dette serumet støtter hårets vekstsyklus. Ved å gi næring og revitalisering av hodebunnen, fremmer den sunnere og sterkere hårvekst. Regelmessig bruk av serumet kan føre til tykkere, fyldigere og mer levende hår over tid.

 4. Styrker håret fra roten: Nutri-Supplement Scalp Serum arbeider for å styrke hårsekkene fra roten, noe som er avgjørende for å minimere hårbrudd og fremme den generelle hårhelsen. Det bidrar til å styrke hodebunnen og skape et sterkt grunnlag for håret ditt, redusere hårtap og forbedre hårtettheten.

 5. Revitaliserer og gir energi til hodebunnen: Dette serumet har oppkvikkende egenskaper som revitaliserer og gir energi til hodebunnen. Det stimulerer blodsirkulasjonen, fremmer tilførsel av oksygen og næringsstoffer til hårsekkene, noe som kan resultere i forbedret hårkvalitet og vitalitet.

 6. Lett og ikke-fettete formel: Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum har en lett og ikke-fettete formel som lett absorberes inn i hodebunnen. Den tynger ikke ned håret eller etterlater noen rester, noe som gir en komfortabel og problemfri påføring.

  Ved å inkorporere Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum i hårpleierutinen din, kan du løse hodebunnsproblemer, gi næring til hårsekkene og fremme et sunnere hodebunnsmiljø. Nyt fordelene med dette avanserte serumet og frigjør potensialet for sunnere, sterkere og vakrere hår.

  Kjøp Nutri-Supplement Scalp Serum Her

Med Kérastase Nutritive kan du forvente synlige og langvarige resultater. Håret ditt vil gjenvinne sin mykhet, glans og håndterbarhet, samt forbedret generell helse. Si farvel til tørt, skadet hår og hei til vakkert næringsrikt hår.

Opplev den transformative kraften til Kérastase Nutritive og nyt det ultimate hårpleieritualet. Oppdag utvalget hos din nærmeste Cancam salong eller i vår nettbutikk og lås opp hemmeligheten bak sunt, strålende hår.
Forrige blogg Big City Bride: Milan
Neste blogg Big city Bride: Bli med til Paris