Hopp til innhold
For å spore pakken din, gå inn på posten.no.
For å spore pakken din, gå inn på posten.no.
O-Way - produkter med god samvittighet - Cancam

O-Way - produkter med god samvittighet

O-Way kan kanskje ikke forandre verden men de kan gjøre den til et bedre sted. Derfor velger de å bruke planter som stammer fra etisk dyrkede avlinger. Disse er produsert av 486 lokalsamfunn i Brasils Amazonas-område, av urinnvånere i Australia og lokalsamfunn i Sørøst Asia og Afrika. På denne måten støtter de den økonomiske utviklingen i disse områdene samtidig som de får ingredienser av høyeste kvalitet.

Organic Way er en serie profesjonelle hårpleie-produkter inspirert av en biodynamisk filosofi. Respekt for planeten, 100 % naturlig dyrking av jorden og utvinning av de aktive ekstraktene vi produserer, er grunnlaget for filosofien bak Oway hår- og hodebunnsprodukter.

De er den første hårpleieserien i verden som bruker en synergisk blanding av essensielle oljer, hydrolater og rene mikroniserte planter fra biodynamisk dyrking i sine hårprodukter. Emballasjen er av glass og 100 % gjenvinnbar. O-Way-produktene er uten parabener, sterke sulfater, syntetisk parfyme, kunstig fargestoffer, mineraloljer, PPG og BG.

Hvilken produkter passer til meg?

O-Way Daily Act Frequent  Use

Perfekt for deg som vasker håret ofte og ønsker å opprettholde et normalt og sunt hår og hodebunn. Består av mild shampoo, conditioner og styrkede protein mist.

O-Way Moisturizing

O-way Moisturizing

Til skadet og tørt hår som er tørst på fuktighet. Gjør håret mykt og foryngende med O-Way Moisturizing shampoo, conditioner og maske.

 

O-Way Smoothing


Skap glatt, rett hår uten irriterende friss. Tem uregjerlig hår med shampoo, conditioner, utglattende krem og fluid fra O-Way.

 

O-Way Color Up

Beskytter og forsegler farget hår med antioxidanter. Gi fargen og håret komplett fargepleie med shampoo, conditioner og fargebeskyttende spray fra O-Way.

O-Way Volumizing

Tilfør volum og fylde til slapt og livløst hår. Gi håret tilbake spenst og luftighet med shampoo og rotløft-spray fra O-Way.

O-Way Silk`n Glow

Gjennoppbygg og reparer skadet og overbehandlet hår. Styrk hvert enkelt hårstrå med shampoo, conditioner og reparerende serum fra O-Way.

O-Way Curly 

o-way curly

Gi spent og form til naturlig krøller eller hår med permanent. Tilfør vektløs fuktighet til krøllete hår med shampoo, maske og styling lotion

O-way har også flere serier tilpasset andre behov som:

håravfall

fett hår

flass

menn.

Forrige blogg Føner du håret eller bruker varmeverktøy?
Neste blogg Beach waves