Hopp til innhold
Nyheten Oribe Serene Scalp Oil Control - Cancam

Nyheten Oribe Serene Scalp Oil Control

Oribe er en hårpleieserie som tilbyr en rekke spennende fordeler som vil gi håret ditt den beste pleie og en fantastisk finish. Med Oribe får du en skreddersydd løsning som tar hensyn til dine unike behov og preferanser.

Kjøp Oribe her

Merket ble grunnlagt av den berømte frisøren Oribe Canales, som var kjent for sitt talent og sin kreativitet innen frisørbransjen. Oribe startet sin karriere på 1980-tallet og jobbet med noen av de største navnene innen mote og skjønnhet.

I 2008 lanserte Oribe sin egen hårpleieserie, og har siden den gang blitt kjent for å tilby eksklusive og innovative produkter som gir luksuriøs pleie til håret.

En av fordelene med Oribe er at produktene er formulert med de mest avanserte ingrediensene og teknologiene. Oribe benytter seg av innovative og kraftfulle ingredienser som hjelper til å beskytte og styrke håret ditt, samtidig som de gir en fantastisk og naturlig glans. Dette gir deg resultater som langvarig glans og mykhet, samt styrket og sunnere hår.

Nå lanserer Oribe en helt ny kolleksjon med produkter, som vi vet blir denne sesongens storlansering! Vi introduserer..


Oribe Serene Oil Control
En innovativ hårpleieserie designet for å kontrollere overflødig oljeproduksjon og opprettholde en sunn hodebunn.

Serene Oil Control-serien består av flere produkter som er spesielt formulert for å balansere hodebunnen og redusere oljeproduksjonen uten å tørke ut håret. Produktene inneholder en unik blanding av ingredienser, inkludert avansert teknologi og naturlige planteekstrakter, som arbeider sammen for å lindre irritasjon og gi en beroligende effekt på hodebunnen.

Med Oribe Serene Oil Control kan du oppleve en sunnere hodebunn, mer voluminøst hår og en renere følelse i lengdene.Serien passer perfekt for alle hårtyper, spesielt de med fet eller oljete hår som trenger ekstra pleie og kontroll

Oribe Serene Oil Control Shampoo

En luksuriøs sjampo som er spesielt designet for å balansere hodebunnen og kontrollere overflødig oljeproduksjon. Formulert med en unik blanding av avansert teknologi og naturlige planteekstrakter, renser denne sjampoen håret og hodebunnen samtidig som den lindrer irritasjon og gir en beroligende effekt.

Oribe Serene Oil Control Shampoo bidrar til å opprettholde en sunn hodebunn, mens den rengjør håret og gir det en frisk og ren følelse. Denne sjampoen passer perfekt for de med fet eller oljete hår som ønsker å kontrollere overflødig oljeproduksjon og oppleve en sunnere og mer balansert hodebunn.

Trykk her

Oribe Serene Oil Control Treatment Mist
En lett og nærende spray som er spesielt designet for å berolige og balansere hodebunnen. Denne misten inneholder en unik blanding av beroligende planteekstrakter, antioksidanter og avansert teknologi som bidrar til å redusere overflødig oljeproduksjon og gi en sunnere hodebunn.

Oribe Serene Oil Control Treatment Mist er en enkel og effektiv måte å pleie og roe ned hodebunnen på. Den kan brukes når som helst i løpet av dagen for å gi en umiddelbar følelse av friskhet og lindring. Denne misten er spesielt egnet for de med fet eller oljete hår som ønsker å oppleve en sunnere og mer balansert hodebunn.

Trykk her

Oribe Serene Oil Control Dry Shampoo Powder
En revolusjonerende tørrsjampo som er spesielt designet for å kontrollere overflødig oljeproduksjon og forlenge tiden mellom hårvask. Denne tørrsjampoen inneholder en unik blanding av absorberende pulver og antioksidanter som renser håret og hodebunnen samtidig som den gir en sunn glans.

Oribe Serene Oil Control Dry Shampoo Powder er en enkel og effektiv måte å friske opp håret på, uten å måtte vaske det. Denne tørrsjampoen passer perfekt for de med fet eller oljete hår som ønsker å kontrollere overflødig oljeproduksjon og forlenge tiden mellom hårvask. Denne tørrsjampoen er også egnet for de som ønsker å reise lett og ikke ønsker å ta med seg store flasker med sjampo og balsam.

Trykk her

Oribe-produktene har blitt en favoritt blant kjendiser og profesjonelle stylister, og har mottatt flere priser og utmerkelser for sin høye kvalitet og effektivitet. Med Oribe kan du forvente deg et resultat av høyeste kvalitet, som gir håret ditt en luksuriøs og skinnende finish.

Forrige blogg Oppdag magien med K18 Molecular Hair Oil!
Neste blogg Superhelten Kevin Murphy!