Hopp til innhold
Sett opp håret selv - Cancam

Sett opp håret selv

 
  1. Det aller viktigste når du skal style et hår er å såkalt preppe det. Det vil si at vi forbereder håret med å påføre riktige produkter. For at håret skal bli ekstra lett å style bruk gjerne  Matrix Total Result Shampoo og Balsam. Deretter tørker du håret godt med håndkle og ha oppi hårskum i bunn og lengde. Føn håret helt tørt! Påfører så hårrpudder både i bunn og lengder. Fordel pudder godt og gni det inn i håret. Vær gjerne raus med både skum og pudder. Da får du godt hold og det blir lettere for deg å få til frisyren.
  1. Da er vi klar til å sette i gang med selve fletten. Del håret i to ved front. Vri om hverandre og ta med deg en del håret etter hvert som du jobber deg bakover.
  1. Vri om hverandre helt til du har fått med deg alt håret og havnet rett bak øre på motsatt side. Fortsett å vri helt ut til spissene. Fest med strikk. For å få en mer edgy look, dra litt i fletten del for del. Begynn i front og jobb deg bakover helt til du kommer til strikken. Om du gjør dette før eller etter at du har satt opp fletten er opp til deg. Men ofte er dette lettere å gjøre før.

flette steg 3
  1. Deretter fester du halen på fletten under den delen som sitter fast i nakkeområdet. Prøv å gjem spissene på håret under alt det andre håret. Fest godt med klemmer. Sett de gjerne i kryss for bedre holdbarhet. 

  1. Løs gjerne enda litt mer opp i fletten ved å dra litt i den. Start i så fall i front og jobb deg nedover. Lykke til!

 

 

Forrige blogg Licence to Curl
Neste blogg Er du klar for ferie?