Hopp til innhold
Sommerhår er under angrep - Cancam

Sommerhår er under angrep

Tar du vare på håret på samme måte som huden om sommeren? De aller fleste er flinke til å bruke solkrem på huden om sommeren. Men hva med håret? Sommerhåret ditt trenger beskyttelse mot:

KLOR:

Har du blonde striper eller blondt hår kan håret få et uønsket grønnskjær.

SALT OG SAND:

Tørker ut håret. Sandpartikler fanget i håret gjør også håret vanskelig å børste.

LUFTFUKTIGHET OG UV-STRÅLER

fremskynder og gir raskere nedbrytning av hårfiberet, særling på allerede skadet hår.

Visste du at:

Blondt hår inneholder mindre melanin, noe som gjør det mer sårbart ovenfor solstråler( på samme måte som lys hud)

Håret ditt trenger ekstra næring for ikke å bli tørt etter at det har blitt eksponert for sol.

Kerastases Soleil- serie gir umiddelbar og langvarig fuktighetsboost samt jevnet ut hårfiber. Kerastase Soleil består av fire produkter;

kerastase soleil shampoo er en gjenoppbyggende solbeskyttende shampoo til hår som er utsatt for sol, salg- og klor vann. Den inneholder UV-beskyttelse som forlenger hårfargens glans til både normalt og farget hår.

Kérastase Soleil Masque UV Defense Active er et must når du skal på sol-ferie. Den er gjenoppbyggende og gir dyptvirkende after-sun pleie som nøytraliserer klor- og saltrester i håret. Bevarer hårets farge og glans.

Kerastase Soleil Huile Sirene er en beskyttende spray med UV-filter som fukter og forsterker naturlige bølger i håret uten stivhet. 

Kérastase Soleil CC Crème er en lett og beskyttende leave in krem til soleksponert hår. Håret får umiddelbart tilført fuktighet, uten å tynge. Gjør det enkelt å gre ut og gir glans. Solskadet hår blir umiddelbart reparert og beskyttet mot solen.

Forrige blogg Redken nyheter
Neste blogg Stylingtips for deg med litt kortere hår