Hopp til innhold
Tørr hodebunn? Tørt og statisk hår? - Cancam

Tørr hodebunn? Tørt og statisk hår?

Høsten er en vakker tid, med et fantastisk fargespill og kald, klar luft. Vi elsker høsten, men håret kan plutselig bli helt umulig.

Vi tenker kanskje at sommeren er den årstiden som sliter mest på håret, men alle årstidene har sine spesifikke utfordringer for hud og hår, inkludert høsten.

Den viktigste forandringen om høsten er at luften blir kaldere, og derfor tørrere. En annen utfordring er større temperaturforandringer inne og ute. Kanskje vi fyrer inne, og inneklimaet blir ekstra tørt. Kanskje det er minusgrader ute, og da er også luften tørr. På en dag kan du oppleve inntil mer enn 30 graders temperaturforandringer. Dette kan gjøre huden din stresset.

Vanlige problemer om høsten er tørr, kløende hud og hodebunn, samt tørt og statisk hår. 

Om høsten anbefaler vi produkter med ekstra fuktighet. En fuktighetskur hver uke gjør underverker. Dersom du også sliter med tørr hodebunn, kan vi anbefale Living Proof Dry Scalp Treatment.

Living proof

O-way Soothing Remedy er et biodynamisk hodebunnsprodukt. Påføres som en lotion, masseres lett inn i hodebunnen og skal ikke skylles ut. Absorberes godt og føles ikke fet.

o-way soothing remedy

En ting som virkelig er med på å tørke ut hår og hodebunn er hyppig hårvask og føning. Vi anbefaler også en god tørrshampoo som absorberer fett og lukt fra håret uten at du må vaske det. 

O-Way Plant & Mineral Refresh: Genial tørrshampo i pulverform. Dryss litt i hodebunnen og jobb produktet inn. Absorberer overflødig fett og gjør håret rent. Genialt etter trening eller når du bare vil utsette hårvasken litt.

O-Way Plant & Mineral Refresh

Living Proof PHD Dry Shampooer bestselgeren til Living Proof. Hele serien til Living Proof er bygget opp rundt prinsippet om at rent hår er sunt hår, og at hårvask er noe av det som sliter mest på håret. Derfor ønsker man at håret skal holde seg så rent som mulig så lenge som mulig. Denne tørrshampoen holder det den lover. Superfresht hår uten å vaske det.

Blir håret fort statisk? Det er som oftest tegn på at håret mangler fuktighet. Prøv kur og hårolje. Bytt ut syntetiske strikkeplagg med ren ull/naturprodukter. 

Spray innsiden av luen din med litt hårspray, det kan også hjelpe. Vår favoritt er: Living Proof Flex Shaping Hairspray.

Living proof flex hairspray

Living Proof No Frizz Instant Defrizzer er en annen favoritt. Det er balsam på boks; gjør håret blankt og medgjørlig og kan for eksempel brukes etter behandling med tørrshampo. Hjelper mot statisk hår.

O-way Glamshine Cloud: gjør håret blankt og mykt. Sprayes i hele håret som siste finish. Inneholder aktive ingredienser fra biodynamiske planteekstrakter.

 

 Forfatter:

Christine Benedicte Podhorny Røsaker

 

Forrige blogg milk_shake
Neste blogg Har du fått med deg verdensnyheten K 18?