Hopp til innhold
Tørt hår? - Cancam

Tørt hår?

Nå er det tid for pleie. Det er vel ingenting som er så deilig som å sette av litt egen-tid hvor en får pleiet både kropp og sjel;) 

Mange hår "skriker" etter næringsrik-pleie i vinterhalvåret. Håret blir tørt og statisk når vi er mye inne i tørr, varm luft og så ut i kulden.Ved hjelp av gode kurer vil du kunne få tilbake glansen, smidigheten og mykheten til håret. For å få dette så må du velge kurer som tilfører fuktighet i dybden og ikke bare gi en kosmetisk følelse av sunnere hår.

Her er noen av våre favoritter:

System hydra mask

System Professional Hydrate Mask gir dyptvirkende fuktighets-gjenoppretting. Aktive hydrolager gir hårfibrene dyp fuktighet og langvarig smidighet som virkelig føles. 

Oribe moisture and control deep treatment masque

Oribe Moisture & Control Deep Treatment Masque er ekstra god om du har tørt og krøllete. I tillegg til å infuser masse herlig fuktighet, så hjelper den hårets spisser slik at de ikke knekker, bekjemper frizz og reparer skadet hår.

 

Moroccanoil Weightless hydration mask

Er håret ditt tørst på fuktighet, men samtidig typisk Nordisk hår med tynne fine hårstrå? Da er Moroccanoil Weightless Hydration mask perfekt til deg. Denne masken gir akkurat nok fuktighet til de fine håret slik at du får tilbake livet i håret, uten at den tynger.

 

Oway moisturizing mask

Og sist med ikke minst vår bestselger O-Way Moisturizing Mask. Den er så populær fordi den passer til alle typer tørt hår og at du kan bruke den både som balsam og kur! Praktisk ikke sant? Ønsker du en mer dypt-virkende effekt så tørker du bare håret lett med håndduk før du har i kur og lar den sitte i så lenge du vil:) Denne finnes også i praktisk weekend størrelse om vil pakke effektivt.

Forrige blogg Har du fått med deg verdensnyheten K 18?
Neste blogg Føner du håret eller bruker varmeverktøy?