Hopp til innhold
Skinnende og sunt hår til sommeren? - Cancam

Skinnende og sunt hår til sommeren?

Drømmer du om silkemykt, skinnende og sunt hår til sommeren? Selv om skadet hår kan være en utfordring, er det mulig å gjenopprette og styrke det med riktig pleie. Følger du tipsene i denne guiden, vil du etter 2 uker oppleve en helt ny hårkvalitet! Her er fem gode tips for å motvirke skadet hår:

  • 1.Reduser varmestyling: Overeksponering for varme fra stylingverktøy som hårføner, rettetang eller krølltang kan føre til skadet hår. Prøv å begrense bruken av varmestyling og velg heller mer skånsomme alternativer som lufttørking eller varmebeskyttende produkter når du styler håret


Er du også av typen som ikke klarer å legge ned føneren? Da anbefaler vi deg å investere i en skikkelig god Varmebeskyttelse..

Oribe Royal Blowout

Denne varmebeskyttelsen er ikke av de rimligste, men den er verdt hver en krone! Oribe Royal Blowout Heat Styling Spray er en varmebeskyttende stylingspray som passer til alle hårtyper. Den ultralette sprayen forkorter tørketiden ved føning, reparerer flisete tupper, mykgjør og forsterker håret, samt tilfører sunn fylde og glans. 

Kjøp Royal Blow Out her

  • 2.Gi næring med hårmaske: En hårmaske kan være en livredder for skadet hår. Velg en intensiv nærende hårmaske og bruk den en eller to ganger i uken for å tilføre fuktighet, styrke og reparasjon til håret ditt. La masken virke i anbefalt tid og skyll grundig.


Vår vinner i denne kategorien er..

K18 Molecular Hair Mask


Når skal vi slutte å skryte av dette produktet?.. aldri! Denne hårmasken gir resultater som er helt utrolige. Det den kanskje er best på, er å reversere og motvirke skader. Om det er et produkt som vil være avgjørende for å bevare et sunt hår, så er det K18 Molecular Hair Mask!

Kjøp K18 Mask her

  • 3.Beskytt mot solen: UV-stråler fra solen kan skade håret og gjøre det sprøtt og tørt. Beskytt håret ditt ved å bruke hårprodukter med solbeskyttelse eller bruk en bredbremmet hatt eller et skjerf når du er ute i solen i lengre perioder.


Vår anbefaling til dager på stranden er..

Kèrastase Soleil serien

Om du ønsker total beskyttelse mot den stekende sola og bade glade dager, da er Kèrastase Soleil de produktene som er dedikert til solbeskyttelse. Disse vil forebygge skader og pleie håret slik at ferien blir bekymringsløs. Med 25 års ekspertise innen beskyttelse av hår som eksponeres for solen, er Soleil det perfekte tilskuddet til din hårpleierutine denne sommeren!

Kjøp Kèrastase Soleil her

  • 4.Unngå aggressiv håndtering: Håndter håret ditt forsiktig for å unngå ytterligere skade. Børst forsiktig med en bredtannet kam eller en børste beregnet for skånsom håndtering av vått hår. Unngå å trekke eller slite i håret, spesielt når det er vått.


For å unngå slitasje og gjøre børsting litt enklere..

Moroccanoil Leave-in Conditioner
Leave-in Conditioner er et produkt de fleste undervurderer. Ved å bruke dette fantastiske produktet vil du oppleve at håret blir silkemykt, glansfullt og fuktig.Moroccanoil All-In-One Leave in Conditioner gir fuktighet og løser floker. Gir langvarig pleie, samtidig som den forebygger mot slitasje og beskytter mot varme. Den perfekte partneren til deg som opplever floker eller børster håret ofte!

Kjøp Leave-in Conditioner her

  • 5.Trim jevnlig: Regelmessig trimming av tuppene kan bidra til å fjerne splittede ender og forhindre ytterligere skade. Sørg for å besøke en frisør regelmessig for å få en trim og holde håret ditt friskt og sunt.


Da er det bare en ting å gjøre..

Book din neste time
hos din nærmeste Cancam salong nå!

Ved å følge disse tipsene og gi håret ditt riktig pleie og oppmerksomhet, kan du gradvis gjenopprette skadet hår og få tilbake det sunne og strålende håret du alltid har drømt om!

Forrige blogg Big city Bride: Bli med til Paris
Neste blogg Oppdag Håruniverset fra Evo!