Hopp til innhold
Nyhet! Maria Nila Coils & Curls - Cancam

Nyhet! Maria Nila Coils & Curls

Velkommen til en verden av definerte krøller og lekne lokker med Maria Nila Coil & Curls-serien – en kolleksjon skapt for å feire mangfoldet av naturlig bølgete og krøllete hår.

Med en unik blanding av nærende ingredienser og banebrytende teknologi, gir denne serien ikke bare fantastisk styling, men også pleie som respekterer og fremhever din naturlige tekstur. Utforsk en ny standard for krøllete hårpleie med Maria Nila, hvor hver dag er en god hårdag!


Coils & Curls Co-Wash Conditioner

Gi dine krøller den ultimate kjærligheten de fortjener med Maria Nila Coils & Curls Co-Wash. Denne banebrytende co-wash-formelen er ikke bare en rens, den er en hengivenhet til å pleie og definere dine naturlige krøller uten å strippe dem for fuktighet.

Beriket med næringsrike ingredienser som arganolje og ekstrakter fra hibiskusblomster, gir Coils & Curls Co-Wash en skånsom rens og intens fuktighet samtidig. Den unike formuleringen er utviklet spesielt for å bevare krøllens naturlige struktur, gi definisjon og etterlate håret silkemykt.

Kjøp den her

Coils & Curls Treatment

Maria Nila Coils & Curls Treatment er ikke bare en behandling; det er en hårpleiefest for dine livlige krøller. Denne intensive behandlingen er designet for å gi næring til, styrke og definere dine naturlige krøller, og bringe dem til sitt fulle potensiale.

Den unike sammensetningen av arganolje, hibiskusekstrakt og vitamin E gjør denne behandlingen til en skattekiste av fuktighet og pleie. Den penetrerer dypt inn i hårstråene, mykgjør og revitaliserer, og etterlater krøllene dine strålende og spenstige.

Kjøp den her

Coils & Curls Oil In Cream

Forvandle dine krøller til et mesterverk av glans og definisjon med Maria Nila Coils & Curls Oil In Cream. Denne kremen er ikke bare en stylinghjelper; den er en nøkkel til å låse opp krøllenes naturlige skjønnhet, fuktighet og glød.

Beriket med arganolje og hibiskusblomsterekstrakt, gir Oil In Cream en uimotståelig duft og en intens næring til krøllene dine. Den lette konsistensen gjør det enkelt å style og gir definisjon uten å tynge, og etterlater håret silkemykt og fullt av liv.

Kjøp den her

Weightless Curl Definer

La dine krøller danse fritt med Maria Nila Weightless Curl Definer. Denne revolusjonerende kremen er ikke bare en stylinghjelper; den er din hemmelige ingrediens for å oppnå perfekte, definerte krøller uten å tynges ned.

Den lette formelen av Weightless Curl Definer er beriket med arganolje og hibiskusblomsterekstrakt, som gir fuktighet og definisjon til krøllene dine uten å etterlate dem stive eller tunge. Bare noen få sprut, og du vil oppleve lette, spenstige krøller som ser naturlige ut og føles fantastiske.

Kjøp den her

Luscious Curl Definer

Oppdag den ultimate definisjonen av krøller med Maria Nila Luscious Curl Definer. Denne eksklusive kremen er ikke bare en stylinghjelper; den er din partner for å skape elegant definerte krøller med en uanstrengt letthet.

Beriket med arganolje og hibiskusblomsterekstrakt, gir Luscious Curl Definer næring og fuktighet til dine krøller mens den gir en naturlig hold og definisjon. Den silkemyke konsistensen glir gjennom håret og gir en følelse av lethed, slik at du enkelt kan forme og style krøllene dine etter ønske.

Kjøp den her


Forrige blogg Oppdag luksus med Oribe
Neste blogg Nyhet! Hufs Skincare