Hopp til innhold
Oppdag luksus med Oribe - Cancam

Oppdag luksus med Oribe

Velkommen til en verden hvor hårpleie ikke bare er en rutine, men en unik opplevelse av ren luksus og skjønnhet. I dag dykker vi inn i universet til Oribe, et hårpleiemerke som går ut over det forventede og setter standarden for enestående kvalitet og eleganse.


Oribe, ble grunnlagt av den karismatiske og anerkjente frisøren Oribe Canales i 2008. Oribe, som selv var en legende i frisørbransjen, hadde en visjon om å skape et luksuriøst merke som kombinerte ytelse, stil og kunstnerisk kreativitet.

Merkets navn, Oribe, representerer ikke bare grunnleggerens egen legendariske status, men det symboliserer også en forpliktelse til å levere høykvalitetsprodukter. Oribe Canales ønsket å bringe et nivå av glamour og raffinement til hverdagslige hårpleierutiner, og dermed ble Oribe et symbol på eksklusivitet og sofistikasjon innenfor skjønnhetsindustrien.


Oribe er ikke bare et merke; det er en hyllest til hårets skjønnhet, fra utsøkte dufter til banebrytende formuleringer. Bli med oss på denne reisen gjennom luksuriøs hårpleie, utforsk hemmelighetene bak deres ikoniske produkter, og oppdag hvorfor Oribe har blitt en favoritt blant de som søker det aller beste for sitt hår.

Med så mange fantastiske produkter, er det ingen tvil om at denne serien har noe alle vil like! Men vi ønsker å introdusere deg til våre favoritter og bestselgere, for å gjøre det enklere for deg å finne din nye favoritt fra Oribe.

Dry Texturizing Spray

Oribe Dry Texturizing Spray er ikke bare en styling spray; det er en tidsbesparende trylleformel for en umiddelbar hårforvandling. Med et enkelt sprut gir denne sprayen liv til håret ditt, og gir det tekstur, volum og en uimotståelig glamorøs finish.

Den unike formuleringen av Oribe Dry Texturizing Spray absorberer overflødig olje, gir øyeblikkelig løft til røttene, og etterlater håret med en naturlig, matt finish. Den delikate duften etterlater også en subtil aura av luksus som følger deg gjennom dagen.

Kjøp den her

Shampoo For Magnificent Volume

Ønsker du å gi liv til ditt hår og oppnå et volum som tar pusten fra deg? Oribe Shampoo for Magnificent Volume er svaret. Dette fantastiske sjampoen er mer enn bare rensende; det er en hyllest til frodig og fyldig hår.

Designet for å gi en ekstraordinær følelse av volum, er denne sjampoen beriket med eksklusive ingredienser som aprikos- og lycheeekstrakter. Den delikate formuleringen fjerner skånsomt urenheter, samtidig som den gir fylde og en luksuriøs glans til håret.

Kjøp den her

Gold Lust Transformative Masque

For de øyeblikkene når håret trenger ekstra kjærlighet og omsorg, er Oribe Gold Lust Transformative Masque redningen som gir en transformasjon av gull. Denne masken er en hårpleiejuvel som kombinerer teknologi og luksus for å gi ditt hår den ultimative pleieopplevelsen.

Beriket med eksklusive ingredienser som bio-restorativ kompleks, arganolje og sheasmør, går denne masken utover det vanlige. Den gjenoppretter, fukter og gir næring til selv det mest skadede håret, etterlater det silkemykt, glansfullt og foryngende.

Kjøp den her

Moisture & Control Deep Treatment Masque

For de dagene når tørt og ustyrlig hår trenger en ekstraordinær redning, kommer Oribe Moisture & Control Deep Treatment Masque til unnsetning. Denne transformative hårmasken er mer enn bare pleie; den er en nøkkel til mykhet, kontroll og dyp næring.

Satt sammen med en eksklusiv blanding av kaktusekstrakt, sheasmør og keratin, går denne masken til hjertet av hårproblemer. Den gjennomtrenger hvert hårstrå, gir intens fuktighet og etterlater håret mykt, glatt og fullstendig forvandlet.

Kjøp den her

Serene Scalp Shampoo

Oribe Serene Scalp Shampoo er skapt med omsorg for å gi hodebunnen den roen og harmonien den fortjener. Denne unike sjampoen er ikke bare en rens, den er en spa-opplevelse for en balansert og beroliget hodebunn.

Beriket med kraftfulle ingredienser som bisabolol, ingefærrot-ekstrakt og salisylsyre, virker denne sjampoen for å berolige irritasjon, lindre tørrhet og styrke hodebunnens helse. Den delikate, beroligende duften skaper en følelse av avslapning fra første påføring.

Kjøp den her

Supershine Moisturizing Cream

Oribe Supershine Moisturizing Cream er hjertet av hårets glans og fuktighet. Denne kremede skjønnheten er ikke bare en stylinghjelper; den er en nøkkel til å omfavne hver eneste hårstrå med en strålende mykhet og en uimotståelig glans.

Beriket med et blend av aprikos-, appelsin- og linolje, gir denne fuktighetsgivende kremen en rik næring som forvandler tørt og livløst hår til et silkeaktig mesterverk. Den lette konsistensen gjør det enkelt å style, samtidig som den etterlater håret næret og skinnende.

Kjøp den her

Swept Up Volume Powder

For de dagene hvor håret trenger et umiddelbart løft og tekstur, er Oribe Swept Up Volume Powder redningen. Denne magiske pulverformelen er ikke bare en stylinghjelper; den er din nøkkel til fantastisk volum og tekstur på et øyeblikk.

Swept Up Volume Powder er beriket med et unikt blanding av ingredienser som gir håret en lett og naturlig følelse, samtidig som den skaper volum og tekstur uten å tynge. Den lette applikatoren gjør det enkelt å dosere pulveret presist og skape en glamorøs frisyre med bare noen få strøk.

Kjøp den her

Royal Blowout Spray

Oribe Royal Blowout Spray er ikke bare en styling spray; den er et løfte om kongelig skjønnhet for håret ditt. Denne mirakuløse sprayen er skapt for å gi deg en hårføning som går utover det forventede, med en blend av luksuriøse ingredienser.

Beriket med diamantpulver, perlemors-ekstrakt og andre eksklusive ingredienser, gir Royal Blowout Spray en fantastisk glans, glatthet og kontroll til håret. Den lette formelen etterlater håret mykt, glansfullt og beskyttet mot varmeskader under styling.

Kjøp den her

Gold Lust Nourishing Hair Oil

Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil er mer enn bare en olje; den er en hyllest til hår som fortjener kongelig behandling. Denne nærende oljen er en kraftpakke av luksus, skapt for å gi ditt hår en ekstraordinær glans og mykhet.

Beriket med en eksklusiv blanding av botaniske oljer, inkludert arganolje og cassisfrøolje, gir Gold Lust Hair Oil en umiddelbar fuktighetsboost og revitaliserer selv det mest slitte hår. Den lette og ikke-fettete formelen absorberes raskt, etterlater håret silkeaktig mykt og strålende.

Kjøp den her

Forrige blogg Endelig sunn hodebunn med Cutrin Bio+
Neste blogg Nyhet! Maria Nila Coils & Curls