Hopp til innhold
Oppdag nyheten Iles Formula - Cancam

Oppdag nyheten Iles Formula

Iles Formula er et hårpleie merke som ble grunnlagt av Wendy Iles,
en anerkjent hårstylist med over 30 års erfaring i bransjen.
Merket er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet som er utviklet
for å gi en luksuriøs og skreddersydd opplevelse
for alle hårtyper og teksturer.

Utforsk Iles Formula her

Iles Formula er opptatt av å bruke kun de beste ingrediensene og teknologiene for å skape produkter som gir synlige resultater. Deres produkter er fri for skadelige kjemikalier og er ikke testet på dyr.

Merket har også et sterkt engasjement for bærekraftighet, og de jobber kontinuerlig med å redusere sitt miljøavtrykk ved å bruke resirkulerte materialer og minimere avfall. Iles Formula har vunnet flere priser for sine innovative produkter, og deres hårpleieprodukter har blitt brukt av noen av verdens mest anerkjente hårstylister og kjendiser.

 

1. Iles Formula Shampoo

Iles Formula Shampoo er en del av det eksklusive hårpleiesortimentet fra merket Iles Formula. Dette produktet er spesielt utviklet for å rense og pleie håret på en skånsom måte, samtidig som det gir en dyptvirkende og fuktighetsgivende effekt.

Shampoen er laget med nøye utvalgte ingredienser, inkludert pleiende vitaminer og naturlige oljer som er spesielt egnet for alle hårtyper og teksturer. Den er også fri for parabener, sulfater og silikoner, og er ikke testet på dyr.

Iles Formula Shampoo har også en deilig duft som etterlater håret friskt og velduftende. Produktet kommer i en elegant og praktisk flaske som gjør det enkelt å dosere og påføre.

Klikk her

 

2. Iles Formula Balsam

Iles Formula Conditioner er en avansert og luksuriøs hårpleieformel som er utviklet for å gi en intensiv næring og fuktighet til håret. Dette produktet er en del av Iles Formula sitt eksklusive hårpleiesortiment og er spesielt egnet for alle hårtyper og teksturer.

Denne kraftige formelen trenger dypt inn i hårstråene og gir øyeblikkelig næring og fuktighet, noe som bidrar til å styrke håret og redusere brudd og slitasje. Conditioneren etterlater også håret glansfullt, mykt og enkelt å gre gjennom.

Iles Formula Conditioner et utmerket valg for alle som ønsker å oppnå sunnere, mer glansfullt og sterkere hår. Med sin avanserte formel og kraftige ingredienser vil denne balsamen bidra til å forvandle håret ditt til en skjønnhetsstatement.

Klikk her

 

3. Iles Formula Finishing Serum

Iles Formula Finishing Serum er en luksuriøs og kraftig hårpleieformel som er utviklet for å gi håret en umiddelbar glans og styrke. Dette produktet er en del av det eksklusive hårpleiesortimentet fra Iles Formula og er spesielt egnet for alle hårtyper og teksturer.

Iles Formula Finishing Serum trenger dypt inn i håret og bidrar til å styrke det fra rot til tupp. Denne formelen etterlater også håret mykt, glansfullt og silkeaktig, og reduserer synligheten av tørrhet og sprekker.

Serumet er også utmerket til å beskytte håret mot skadelige påvirkningerfra ytre miljøfaktorer, som for eksempel UV-stråler, varme og friksjon. Dette bidrar til å opprettholde hårets sunne utseende og redusere risikoen for skade og brudd.

Iles Formula Finishing Serum et utmerket valg for alle som ønsker å gi håret en umiddelbar glans, styrke og beskyttelse. Med sin kraftige formel og pleiende ingredienser, vil dette serumet bidratil å transformere håret ditt til en skjønnhetsstatement.

Klikk her


Ønsker du å prøve alle disse deilige produktene?

Iles Formula Haute performance Signature Collection Box, perfekt til
deg som ønsker å teste ut disse bestselgende produktene!
Her får du Shampoo, Balsam og Finishing Serum, som gir deg en
fullverdig hårpleie rutine.

Klikk her

Samlet sett er Iles Formula et utmerket valg for alle som ønsker å
ta vare på håret sitt og oppnå et sunnere, sterkere og mer glansfullt utseende.
Med sin avanserte formel og kraftige ingredienser, vil Iles Formula bidra til å
forvandle håret ditt til en skjønnhetsstatement.

Forrige blogg Superhelten Kevin Murphy!
Neste blogg Ta knekken på hodebunns problemene!